Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 8 april 2010

Lisa flyger solo ;-)

Idag har Lisa flygit till Stockholm/Arlanda på egen hand. Ja, inte flygit planet själv men rest med flyg utan vare sig föräldrar eller kompisar. Hon var ganska nervös innan men resan gick jättebra! Sen tog hon flygbussen till Uppsala där hon ska bo hos Catherine och Bertil under helgen. Det är det årliga Mangakonventet Upcon som hon ska delta i. I år har hon och Anna lyckats få tillgång till ett av de eftertraktade borden där man kan få sälja sina alster! De har gjort bokmärken, stickers mm som de ska sälja och jag har förstått att efterfrågan är stor! Lilo och Nana är deras artistnamn och jag tror att det kan gå riktigt bra för dem. De är otroligt duktiga och väldigt påhittiga och driftiga båda två. Ska bli spännande att höra hur det har gått efter helgen.

Samtidigt som vi lämnade Lisa, så lämnade vi Marianne och Reine också. De ska till Prag för att fira Reines 65 årsdag och pensionering! Under tiden passar vi Bessington. Hoppas att de får en jättebra resa!

Här hemma har Molly blivit sjuk, igen! 38,3 i feber! Hoppas hon blir bättre till imorgon, då ska vi gå på Baby- och Barn Mässan tillsammans med Ninna och Frida. Fast jag fick just sms från Ninna, Frida har 38,3 i feber...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...