Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 9 april 2010

Baby & Barn Mässan


Idag har vi varit på Baby & Barn Mässan på Svenska Mässan, Ninna, Frida, Ludvig, Theo, Molly och jag. Vi hängde på låset när de öppnade och kunde sondera terängen ganska fritt innan de stora massorna välde in.

Theo och Ludvig försvann snabbt till alla lekhörnor som fanns överallt och lekte sig dödströtta, endst med kortare avbrott för fika (svindyr) och lunch (ännu dyrare).

Jag, Ninna och småtjejerna kunde då vandra runt i lugn och ro och titta och ställa frågor. Vi började med Huggies där vi fick prova deras våtservetter som faktiskt var suveräna, ska byta till dem, de är ju billigare också!

Sen passade vi på att få jätteskön massage! Underbart! :-DKommer inte ihåg nu vad företaget hette men jag fick deras kort och de ligger vid Heden. De håller även massagekurser så att man som stressad 5-barns mamma ska kunna få massage hemma, om man får iväg sambon på detta förstås. ;-)

Naturligtvis var det massa gratisprover, blöjor, nappar mm men jag handlade en del också. Några nappflaskor, ekoblöjor, majskrokar och våtservetter bla. Men ffa var det mycket diskutioner, tex med Mölndals Barnvagnsbutik angående ny bilbarnsstol till Molly. Hon ska få en BeSafe Izi Kid, precis som Theo har. Han kommer nog kunna använda den i åtminstone ett år till. Den stolen får ju bäst i alla tester!

Efter mässan åkte vi till verkstan för att hämta Toyotan. Har ju kört Lisas SAAB ett par dagar nu men Molly gallskriker ju i den eftersom hon måste sitta i baksätet och då inte kan nypa i min hand :-S Precis när vi skulle åka, kommer Ludvig springande. Theo har slagit sig i huvudet på ett av däckställen och det sprutar blod! Kalabaliken bryter ut men det löste sig tillslut och vi kunde, efter lite dusch, konstatera att det var ett ytligt sår som inte behövde sys och nu mår han bra igen. Som plåster på såren fick han mat från McDonalds till middag, Chicken McNuggets! Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...