Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 4 november 2013

Här hade jag tänkt skriva om vår Kielresa...

men jag var så himla duktig och la över alla bilder på den hårddisken jag har på jobbet, där jag lagrar allt sådant, utan att föra in dem i webalbumet samtidigt. Så nu kommer jag inte åt några resebilder. Inga blider alls faktiskt, eftersom jag var extra superduktig och tömde telefonen på bilder...

Nåja, ord kan ju vara nog så målande men det får bli en kort berättelse om dagen i dag! Som för övrigt är Williams födelsedag! Hela 11 år blir han, vår fina, snälla kompis! Det är ju helt otroligt vad tiden ränner iväg! Vi hoppas att vi kan ses snart och fira födelsedagar för glatta livet, kanske en bio och lite gott att äta också!

Simmat har vi gjort i dag och det flöt (hihi) på fantastiskt bra! Ellen, som var med oss i dag igen, fixade sitt första Simborgarmärke! Det är stort! Det firade vi med glass efteråt.

Båda våra småtroll tyckte att det var ganska skönt att komma tillbaka till skolan efter höstlovet. Theo hade självklart med sig pokalen till skolan för att visa och berätta. Dessutom fick jag höra att även Molly hade berättat väldigt ingående om helgens tävlingar och storebrors framgångar!

Själv hade jag enorma pappershögar som väntade på mig på jobbet. Två veckors frånvaro straffar sig. Fast jag kunde faktiskt beta av en rejäl bit av alla papper redan i dag, så det ska nog lösa sig detta här.

Jag måste bara få påminna om de här fina kläderna vi köpte för ett tag sedan, på www.ossoami.com. När vi var i Kiel hade Theo på sig ett par jeans därifrån och de testades ordentligt. Theo klättrade, kasade och kröp runt och inte en skråma syntes på jeansen! Hade jag inte sett det med egna ögon så hade jag aldrig trott på det men de ser faktiskt fortfarande som nya ut!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...