Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 19 juni 2013

Vi är ganska trötta nu.

Det är såå segt att komma upp på morgonen och i morse var vi en kvart sena till Casa. Fast just nu håller de på med fasadarbeten på förskolan, så allt är ju lite annorlunda ändå men jag gillar inte att Molly ska behöva komma in när alla barn redan har satt igång med sina arbeten. Men nu är det sista dagen i morgon, sedan är barnen lediga tills att skolan kör igång igen i augusti. Skönt!

Theo är så lycklig varje morgon nu när jag lämnar av honom på dansskolan. Fast nu på kvällen var han riktigt ledsen och jag frågade varför. Då får jag till svar att i morgon är ju sista dansdagen och han förstår inte hur han ska överleva hela sommaren utan en endaste danslektion!

Jag glömde hämta posten i går, så jag stannade till på väg till skolan i dag. Då hittade jag det här brevet. Vi har alltså vunnit fyra cyklar! Lite kul faktiskt, för jag vann två cyklar från Kronan för några år sedan och nu detta. Lisa ska få en av dem, så får vi se vad vi gör med de andra.

På väg till jobbet passade jag på att handla och sedan var det nästan lunch när jag väl kom fram. Vi var bjudna på midsommarlunch av våra hyresvärdar i dag. Riktigt mysigt och massa god mat! Sill, potatis, grillspett, potatissallad och en bakelse till efterrätt.

På vägen därifrån stannade vi till och köpte en ny mobil till Labbe. En riktigt tålig variant som dessutom kan ha två olika simkort aktiva samtidigt! Perfekt för Labbe som nästan alltid måste ha två mobiler med sig.

Sedan var arbetsdagen nästan över för mig. Jag åkte och hämtade Molly och så åkte vi tillsammans och hämtade Theo på Sinclairs. Där passade Molly på att busa ordentligt med Tobias. Jag har alltid fullt sjå med att få med barnen därifrån. De trivs så himla bra där båda två.

När vi åkte därifrån öppnade sig himlen över oss och regnet bara öste ned. Vi fick krypa fram i 20 km/h på motorvägen. Riktigt läskigt ett tag där, för man såg nästan inget alls framför sig. Tackolov gick det värsta över ganska snabbt men det var väldigt mycket trafik, så det tog evigheter att ta sig hem. Jag var lite stressad för vi väntade gäster. Kommer ni ihåg sushiskolan vi hade här för några månader sedan? När vi bjöd in Labbes singelkompis Jonas och min singelkompis Sissi? De är verkligen inga singlar längre! De är så tillsammans som ett par någonsin kan bli!

Fast det hindrar ju inte herrarna från lite mys i soffan...

medan damerna fixade käket!

En himla trevlig kväll blev det i alla fall! Nu har trollen slocknat och vi ska nog göra detsamma. Måste ju orka jobba lite i morgon också.

1 kommentar:

  1. Vad roligt att tycke uppstod :-)

    Hektiska dagar men SNART så är ni LEDIGA!!!

    Hoppas du sover gott inatt, vaknar i tid & får en toppendag!
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...