Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 1 maj 2013

Det tar hårt på krafterna...

...att ha dansuppvisning! Först uppladdning inför och sedan urladdningen under showen. Theo kraschade strax efter klockan 18 nu på kvällen. Det var knappt att han orkade äta innan.

Det blev en tidig morgon. Klockan 10 mötte vi upp Lisa och Ludvig inne på Lisebergshallen. Theos grupp hade Star Wars som tema och självklart var de fantastiska! Det går att se med egna ögon i förra inlägget.

De dansade som femte grupp i dag, därför blev han klar tidigt. Vi gick ut från Lisebergshallen men då säger Theo att han vill gå in igen och kolla på de andra grupperna, så det var bara att säga hej då till pappan och vända tillbaka in igen. Därinne kröp han direkt in i DJ-båset och jobbade en stund.

Molly var ganska tjurig när vi kom till Lisebergshallen. Hon ville också dansa! Nu dansar ju hon på Funky Kidz och de har sin uppvisning på söndag men hon ville inte vänta så länge. I en paus går hon upp på det tomma, upplysta golvet och kör ett solonummer.

Efter fyra timmars danstittande åkte vi hem. Lite korv med bröd först, sedan försvann barnen ut i det härliga vädret för att leka med kompisarna. Själv satte jag mig en stund i solskenet på altanen. Och somnade! Himla skönt! Nu blev det bara en liten yttepyttestund men bättre än inget!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...