Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 29 april 2013

Mollys 4-årskalas och danstävlingsförberedelser!

Det blev inte någon sovmorgon att tala om, i lördags. Molly var uppe innan tuppen, ombytt i sina finaste kläder, drakdräkten, och redo för kalas flera timmar innan det var dags att åka. Hon sprang runt benen på oss medan vi packade bilen full med bord, stolar, mat, dricka och presenter.

Till slut var det dags att ge oss av. Vi hade hyrt gymnastikhallen på Böskolan, som ligger granne med Casa. Det var en hel del att fixa och ställa i ordning men vi var ju många som delade på det. Det var 6 födelsedagsbarn som skulle fira tillsammans och alla föräldrar hjälptes åt. Dessutom var Lisa och Ludvig med och hjälpte till!

Mat måste det finnas på kalas, kycklingsallad och bröd hade jag fixat och Kerstin grillade korv. Yumi hade gjort petit chouxer som var livsfarligt goda.

När det var så många födelsedagsbarn, bad vi alla gäster att köpa två presenter var, två som skulle passa till en fyraåring och sedan delade vi upp dem i varsina presentpåsar som de fick efter kalaset. För att få dessa påsar behövde de utföra några uppgifter, med hjälp av gästerna. Det var olika lekar, bland annat favoriten dansstopp, som gav pusselbitar när de lekt klart varje lek. När de hade fått ihop hela pusslet fick de sin presentpåse.

En uppgift var att dekorera sin egen cupcake. En mamma som är från USA, hade köpt med massvis med cupcakedekorationer därifrån, frosting på sprayburk och hur mycket strössel som helst. Hon hade bakade muffins, bruna och vita, som barnen fick välja. Alla tyckte att detta var fantastiskt kul och det dekorerades och provsmakades för glatta livet och den ena cupcaken var färggladare än den andra.

Molly var väldigt nöjd med både kalas och presenter. Hon hade bjudit två kompisar som inte går på Casa, kusin Frida och Natalie. Av Natalie fick hon den här fina asken full av vackra pärlor! Hade hon kunnat, så hade hon sovit med den i sängen!

Det har pärlats massor här hemma. Något av det roligaste hon vet är ju att få åka med sin pappa och jobba men till och med det försakade hon till förmån för pärlandet i går.

Theo däremot, åkte glatt hemifrån i går. Det var extraträning på Sinclairs inför uppvisningar och tävlingar som går av stapeln nu i veckan. 1 1/2 timmes intensiv träning och när jag hämtar upp honom har han anmält sig till att tävla i ytterligare en gren. Tidigare har han bara tävlat i hiphop. För några veckor sen fick han veta att man kan tävla i Gagnam också, så vi anmälde honom till två grenar men efter gårdagen ska han också tävla i Merengue! Han ska tävla i en duoklass tillsammans med en kompis. Ska bli så kul att se hur detta ska gå på lördag!

Och nu är det officiellt! Det är vår! Mina fina sommarhjul är på rätt plats igen! Dags att börja akta trotoarkanter nu igen då...

1 kommentar:

  1. Vilket käckt kalas :-)
    Perfekt att kunna hjälpas åt & riktigt bra dett med paketen tycker jag :-)

    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...