Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 20 april 2013

Tid att andas...

har jag inte haft alltför gott om det senaste. Det har varit en helt fantastiskt hektisk vecka, därav alla uteblivna uppdateringar här inne. Vår lilla däckfirma växer så det knakar och mina pappershögar växer i samma takt upphöjt till 20.

Nu är det helg och jag har lite tid över att försöka uppdatera lite. Det får bli en sammanfattning av senaste veckan.

Vi började i lördags med att bege oss norröver, mot Trollhättan och Vincents 1-årskalas! Vår fina lilla gulleplutt fyllde 1 år i måndags, den 15/4! Stora killen!

Det var många som ville komma och fira honom. Tur att Kristofer och Bella precis har flyttat till en större, jättefin lägenhet, så alla fick plats.

Tårtorna var otroligt goda, som vanligt när Bella har fixat. Den chokladtårtan...

Här är fler som gillar tårta!

Förutom massa gott så blev det en massa trevligt bus och skratt!

Födelsedagsbarnet själv var jättenöjd med dagen och alla mysiga presenter. För att inte tala om all uppmärksamhet, sova middag var inte att tala om.

Jag måste bara få visa Bellas härliga alster! Visst är de mysiga!

Söndagen ägnades åt städning. Hela dagen. Ludvig hade en klasskompis här som hemskt gärna får komma fler gånger. Han kunde städa han! Plus att han fick med både Ludvig och Theo på noterna. Allt blev renskurat!

På måndagen var det dags för lågstadiets kabaré med cirkustema. Theo kom inrusande med andan i halsen precis innan det började, eftersom han och Molly har simskolan på måndag eftermiddag. Upp på scenen och ska sjunga tillsammans med två tjejer om Starke Man. Precis när han står bredvid Rebecka vid mikrofonen och ska börja sjunga, så sliter han glatt av sig tröjan och börjar visa sina muskler. Rebecka och den andra tjejen kommer för ett par sekunder av sig helt i sången. Att publiken jublade är nog en underdrift...

Molly ville ju självklart också vara Starke Man.

Tisdagen började bra med ett trevligt lunchbesök, i form av Maria.

På eftermiddagen skulle barnen på Hannas kalas och jag skulle hämta dem tidigt från skolan. Det höll på att skita sig rejält direkt, för när jag skulle åka från jobbet så hade en långtradare parkerat in min bil lite snyggt. Tur att min älskade sambo är så fenomenal på att trixa ut bilar, jag blev "bara" 20 minuter sen till hämtningen. Lite av den förlorade tiden lyckades jag köra in också så vi blev bara lite, lite sena till kalaset.

På onsdagen hade vi utvecklingssamtal med Theo och det var bara toppen! Sådana utvecklingssamtal vill man gärna ha fler av.

På torsdagar har Theo tennis och kör och under tiden som han sjunger passar Molly på att utöka sin portfolio. Många teckningar blir det. Oftast har hon sällskap av Noah och Jula och de producerar alster på löpande band.

Så var vi då framme vid fredagen. Den mest hektiska dagen på hela den här hektiska veckan. Lite jobb på förmiddagen och sedan iväg för att möta upp Lisa på Casa, plocka upp Theo och bege oss till Församlingshemmet. Nu var det förskolans tur att ha sin Minikabaré. Temat för i år var Astrid Lindgren och Lennart Hellsing och Molly skulle sjunga Lille Katt och därmed vara utklädd till en sådan. Jag har sagt det förut och säger det igen, Casa är en fantastisk skola! De här små treåringarna står på scen och sjunger som om de aldrig har gjort annat och tar i för kung och fosterland.

Efter kabarén gick vi till förskolan för lite fika och då spricker det massiva, regnstänkande molntäcket upp och solens strålar värmer upp oss! Det blev picnic i trädgården!

Dock inte så lång, Theos dans får man inte missa. Ut till Frölunda, in med Theo i danssalen, vänta... Efter dansen var det 100 knyck hem, släppa av småtroll och Lisa och vända tillbaka in till stan.

Jag plockade upp Yumi vid Redbergsplatsen och tillsammans for vi vidare in till Kungsgatan och restaurang Toscana.

Där mötte vi upp det här gänget plus dubbelt så många till. Det var Mommys night out! Ett gäng trevliga,  roliga och intelligenta ( de har ju valt att ha sina barn på Casa! !) mammor, som åt och drack massor med gott, pratade och skrattade och hade en toppenkväll som hann gå över i tidig morgon innan den avrundades. Mycket mätta och ännu mer belåtna rullade vi hemåt i småtimmarna.

Lite jättetrött var jag allt när jag kom hem men det var inget emot hur trött jag var när Molly vaknade klockan 06.30...

Fast det var det värt! :-)

Även i dag, lördag, har det hänt massa kul men det tror jag allt att jag får återkomma med i morgon. Blir lite mycket på en gång annars. Fast nu ska jag inte vara frånvarande så himla länge igen, jag lovar!

2 kommentarer:

  1. Så mycket roligt ni har haft för er :) Det blir intensivt att skriva ikapp på bloggen ibland men roligt att läsa om. Kram

    SvaraRadera
  2. Hektisk Men rolig vecka med SUPERBRA avslutning :-)
    Precis en sån kväll behöver man ibland :-)

    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...