Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 26 januari 2013

Så skönt det är med helg!

I går körde Theos dans igång. Nya steg att läras in och de blir mer och mer avancerade. Theo var helt slut efter lektionen och höll på att somna i bilen.

Jag och Molly roade oss med att leka med kameran. Först fotade jag henne...

sedan var det hennes tur att fota mig.

Molly var ovanligt pigg, trots att de har haft hennes favoritaktivitet på Casa under dagen. Skogspromenaden! Vilken lycka det är att få gå ut genom grinden med sina kompisar och lite matsäck i ryggsäcken! När de kommer tillbaka till skolan arbetar de vidare med vad de har sett och gjort där ute i vildmarken.

Väl hemkomna, efter dansen, fixade vi till lite hamburgare. Gott och snabbt, innan det var dags för Molly att nattas. För Theos del är fredagskvällar veckans höjdpunkt! Att sitta i soffan och mysa med pappan och kolla på Gladiatorerna och kanske, kanske äta lite chips! Utan lillasyster och mamma!

Trollen vaknade tidigt nu på morgonen. Molly redan strax efter 6 och Theo, en timme senare. Efter en snabb frukost sprang Theo över till Isak. Det blir ju inte så mycket lekt på vardagarna, speciellt inte nu sedan alla aktiviteter har kört igång, så när helgen kommer är det hett efterlängtad att få springa över till grannen så fort det bara går!

Molly, vår lilla godisråtta, valde att stanna hemma och äta LÖRDAGSGODIS!! Dessutom får hon besök snart, kompisen Arvid ska komma hit och leka en stund. De träffas ju varje dag på Casa men det blir annorlunda när man leker hemma.

Vi bjuder självklart våra mest matglada gäster på lunch, därför står det en gryta med köttfärssås och puttrar på spisen!

När vi ändå håller på och lagar mat, kan man lika gärna fixa lite till. En rostbiff till morgondagens middag. Ugnssteks på låg värme och vår sedan ligga i marinad under natten. Mmmmm

1 kommentar:

  1. Ja helgerna är underbara men de går så snabbt!

    Mysiga bilder och maten ser god ut :-)
    Ha en skön lördag
    Kram K

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...