Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 26 december 2012

Juldagen

När vi åker bil, vilket vi gör ofta, tycker barnen om att sjunga. Ibland sjunger de med i låtarna som spelas på radion (Molly älskar Some nights med Fun) men oftast sjunger de på helt andra låtar. Gärna julsånger. Året om. Den senaste favoriten är Mössens Julafton och den måste sjungas i falcett. Gissa hur lugn man är när man kör i Göteborgs mardrömstrafik och lyssnar till det här för fyrtitolfte gången...


Vi har haft en riktig mysdag. Theo fick en del Lego av tomten i går och vi har hjälpts åt med det.

Fast jag fick ganska snabbt ge upp, det är ju livsfarligt att bygga Lego. Hela nagelbandet är alldeles blodigt. Theo fick ihop hela polisstationen, alla bilar, helikoptern, polisbussen och allt annat helt på egen hand, när mammans händer var obrukbara.

Molly har lekt massor med sin doktorsväska och så tittade hon på "prinsessafilmen", dvs Askungen, som hon önskat sig länge.

Vi åkte iväg till gravarna en sväng på eftermiddagen och tände ljus och gjorde julfint. Barnen fick ta med sig varsin av sina julklappar för att visa för sin farfar. Theo visade polisbussen och Molly visade sin lilla racerbil.

Middag blev det efter hemkomsten från kyrkogården. Julmat. Nu börjar det faktiskt ta lite på det, man börjar kanske känna att det räcker snart men inte riktigt än. Tyvärr har min sillsallad tagit slut och jag åkte iväg för att handla ny i dag men den är slut i alla affärer i Landvetter och flera inne i Göteborg! Suck, julskinka utan sillsallad är ju som att äta smörgås utan pålägg...

Nu har vi kollat på säsongsavslutningen av Så mycket bättre...

.. och gottat oss lite!

1 kommentar:

  1. oj... äta julskinka utan sillsallad.. det har jag gjort hela mitt liv ;-)

    Snyggt plåster du fick tag på ;-)
    Ha en fin kväll!
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...