Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 5 november 2012

Vad roar vi oss med i dag då?

Jag vet inte riktigt hur jag bäst ska förklara detta foto. Till saken hör att vi hade besök vid detta tillfälle. Datakillen som var hos oss för att kolla vårt strulande Internet...

I övrigt har jag rensat kylen på rester, lagt dem i en ugnsform och hällt äggstanning och riven ost över. Gott blev det och nu kan vi börja på ny kula. Ett utvecklingssamtal har vi också hunnit med i dag. Mollys första på Casa. En nyfiken, aktiv, fokuserad, snäll, omtänksam, social och pratsam men lite blyg och försiktig tjej är det vi har. Och det visste vi ju redan. Nu ska vi klämma i halva familjen i bubbelbadkaret (det inomhus) för ett välgörande varmt bad, innan det är dags för hela familjen att däcka.

3 kommentarer:

 1. Hahahaha UNDERBART kort :-D

  lltid kul när man känner att utvecklingssamtalen stämmer överrens med den bild man själv har :-) Ni hade inte med en halvnaken Labbe på det mötet va? ;-)

  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hahaha, underbar bild! Men varför just där, just då, fniss ;) Ugnsmat är toppen. Blir ju tid över till annat när det lagar sig självt :) Ha en bra dag, kram Milla.

  SvaraRadera
 3. Hahaha! Helt underbart ju! *fniss*

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...