Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 9 november 2012

Hostar och hostar och födelsedagar i mängd.

Det är det genomgående temat här i huset. Trollen fick vara hemma i dag och ta det lugnt så de blir helt friska någon gång. Hehe, optimistisk ska man ju vara, ett barn i skolåldern utan förkylning är väl i det närmaste en utopi... Vi har pratat mycket om lilla Anna som försvann i går och tackolov, hittades i dag. Skårskolan är en grannskola till barnens och även den skolan där barnen till de grannar vi hade innan flytten går. Ett väldigt lugnt och tryggt område där mina stora barn fick röra sig relativt fritt när de var yngre eftersom det företaget jag hade då ligger granne med skolan. Vi har pratat om hur viktigt det är att aldrig någonsin följa med okända, att skrika och väsnas om någon försöker släpa med dig och att det är superviktigt att vi alltid vet var de är. Theo har ju en förmåga att "gå på turné" hos grannarna på gatan utan att tala om för oss vem han är hos men nu tror jag han förstod varför detta är så viktigt.

 Vi passade även på att förbereda kalasmaten inför i morgon. Vi har det ju så bra här så vi firar tre med ett kalas. Jag och Ludvig fyllde ju igår och Lisa fyller nästa fredag!

Här har vi en till som fyller år i krokarna, i dag närmare bestämt. Grattis på födelsedagen, säger vi till fina faster Annika! Nu är de små nattade. Ludvig och Lisa är uppe i filmrummet och kollar på rysare för att fira Ludvigs 15-års dag. Jag misstänker starkt att nämnda 15-åring inte kommer sova sådär särskilt gott i natt... Dags för en kopp te med mycket honung för att kurera halsen lite.

Molly, nysminkad med mammans smink...

2 kommentarer:

 1. Hjärtligt tack för födelsedagshälsningen! GRATTIS Cissa, Ludvig och Lisa! Önskar er alla en riktigt rolig dag imorgon. Hälsa alla!
  Kram Annika.

  SvaraRadera
 2. Alla fyller år samtidigt tydligen ;-)
  Grattis till er alla!

  Krya på er & ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...