Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 2 november 2012

Badbilderna från The Reef i Frederikshavn.

Här, i den här mysiga miljön, har vi tillbringat nästan tre dagar. Russin är bara förnamnet för hur våra skinn har sett ut.

Självklart tillbringades större delen av tiden dessutom under vattnet.

Några få stunder kunde man dock se barnen ovanför vattenytan och då fick man vara snabb om man skulle hinna fånga dem på bild.

Många roliga aktiviteter finns det på The Reef, allt med pirat- och tropiktema och något av det roligaste var att dyka ned till botten i djuppoolen och kika ut genom de stora fönstren och titta på alla människor i huvudpoolen. Väldigt kul att stå utanför och vinka till dem därinne också.

I övrigt har vi åkt rutschkanor, simmat utomhus i strömvirveln, badat bubbelpool både inom och utomhus, sprungit i råkylan för att komma till bastun, som även den ligger utomhus, öst vatten med hink och spade i småbarnspoolen, lyssnat på valar och delfiner under vattnet, tittat på fiskar under vattnet, skjutit med vattenkanoner, hoppat från piratskepp, gungat i bland vågorna och som slutkläm, fastnat med låret i ett av utsugen på botten av småbarnspoolen. Just den sista aktiviteten vill jag inte rekommendera men i övrigt är det bara roliga grejer!

3 kommentarer:

 1. Vilket roligt höstlig och vilken BRA semester :-)
  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka roliga bilder! Ser ut som ni hade det jättebra! :-)
  Kram M

  SvaraRadera
 3. Så härligt ni ser ut att ha haft det =D Kul med undervattensbilderna. Kram och ha en fin lördag.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...