Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 29 oktober 2012

Packande och ögonstrul.

Nu är vi, efter lite väskstrul, packade och klara. Båten avgår klockan 9 i morgon.

Dagen har, förutom ovan nämnda packande, mest bestått av att tvätta var ur Mollys ögon och peta in ögonsalva (tack för tipset, Mickis!) i dem. Det är ingen rolig infektion hon har åkt på. Det rinner var konstant och ögonen är alldeles röda och svider. Men nu när hon har fått medicin, så ska det väl förhoppningsvis ge med sig snart. Hon är helt fantastiskt duktig, både vid tvätt och vid medicinering, trots att det gör rejält ont.

Theo har tillbringat dagen inne hos Isak. Han har ju också höstlov. När Theo fick höra det var det nästan att han hellre stannade hemma än följde med till Danmark. Men jag lyckades övertyga honom om att den kommer vara några dagar kvar på lovet när vi kommer hem och dessutom skulle ju Adam bli gruvligt besviken om inte Theo kom med.

Han lyckades dock få till det så att han fick äta hos Isak. De har alltid så mycket godare mat där än den han får här hemma. I dag fick han lax. En av de maträtter han tycker minst om. I vanliga fall. När han får det hemma. Nu var det helt plötsligt jättegott...

Nu är trollen nattade och jag ska strax krypa till kojs jag med.

2 kommentarer:

 1. Hoppas det hjälper med noviform salva. Annras kanske det behövs en med antibiotika i & det får man ju bara på recept :-)

  Självklart är Lax godare hos kompisen än hemma ;-)

  Hoppas ni får det jätteroligt i Danmark :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj, stackarn! Hoppas att salvan hjälper.
  Hoppas att ni får en härlig resa nu, kram MIlla.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...