Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 14 juli 2012

Biltvättande och myspys.

Dagen började lugnt och vi åt inte frukost förrän klockan 9.30 men då blev det rejält istället, ägg och bacon till de vuxna och pannkakor till barnen. Sedan skrotade vi runt här och gjorde i stort ingenting innan det var dags för Labbe att åka på ett jourjobb. Vi andra skrotade en stund till, sedan begav vi oss också iväg ned till verkstan. Operation biltvätt inleddes.

Först ut var den här pärlan. Vår Audi, som vi dessutom passade på att fota eftersom vi ska lägga ut den på Blocket för försäljning. Vi tycker verkligen jättemycket om den, den är livsfarligt kul att köra men vi använder den ju nästan aldrig. Jag älskar min oerhört bekväma och praktiska Toyota och Labbe kör ju nästan hela tiden i servicebilen, eftersom han nästan jämt har jouren. Det känns lite onödigt att ha en bil bara för att man kanske vill köra den någon gång då och då, så snart kommer den, som sagt, upp på Blocket.

Min ögonsten stod på tur, efter Audin. Fälgarna var alldeles svarta inuti, efter då när bromsarna låste sig. Men nu blänker mina 19" som de ska och resten av bilen matchar ordentligt! Klockan hann bli ganska mycket innan vi var klara och då fick (självklart) Labbe ett jourjobb (som raskt förvandlades till flera), så jag och barnen åkte förbi ICA för att handla lite ribs och annat smått och gott. Nu blev det grillad kyckling istället men det är ju inte helt fel det heller. Förrätten bestod av vitlöksgratinerade kräftstjärtar, mmmm! Theo har upptäckt Wordfeud och är riktigt duktig på det. Det tog några omgångar innan han greppade riktigt hur han skulle tänka men nu spelar han mot random motståndare och LEDER! Tänk om de visste att de spelar mot en 6-åring, hehe. Jag fick förresten höra om en diskussion som han och min pappa hade haft. Theo hade varit mer än lovligt tramsig varpå min far utbrister; "Men Theo, nu är du väldigt barnslig!" "Jamen morfar, vet inte du att jag faktiskt är ett barn?"

1 kommentar:

  1. precis.. han är ju faktiskt ett barn ;-)

    Vilken bra dag :-)
    Hoppas söndagen blir lika mysig :-)
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...