Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 3 juni 2012

Nu är det klippt och packat!

Två resväskor och fyra handbagage u varierande storlek står redo i väntan på avfärd. Piljetter, pass och pengar (ja, bara 3 P) ligger i min väska. Klockan ställd på hutlösa 03.30, får försöka sova lite på planet.

Den här sötnosen tyckte att han var lite väl långhårig nu och bönföll sin far om en hårklippning och självklart gjorde pappan det.

Mycket hår blev det på golvet och mindre och mindre blev det på huvudet.

Sommarpojken redo för sommarvärme! Han gillar inte alls att vara långhårig på sommaren, han svettas så han blir sjöblöt och det kliar i hårbotten. Nu är han väldigt nöjd och det är vi andra också. Nu ser man hans söta ansikte! (Det får man inte säga till honom...)

Det blev snabbmiddag i form av tortellinisoppa och vitlöksbröd nu på kvällen. Nu ska jag försöka få trollen i säng, så de inte är fullständiga vrak i morgon bitti. Labbe är dock ute och jobbar, han går inte av jouren förrän klockan 3 i natt men jag hoppas att det inte blir något att göra, så han får sova lite.

Nu börjar resfebern slå till, jag är nämligen så där dumt flygrädd. Dålig kombination med min reslust...

En film i soffan att somna till får det nog bli, något jag har sett miljoner gånger, kanske "Sagan om ringen", "Sound of music" eller "Ombytta roller"

5 kommentarer:

 1. Hoppas ni får det trevligt och mysigt
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Oj, vilken stilig grabb det blev. Sommarfrillan gillar jag skarpt!
  Önskar er en supertrevlig resa och det går bra med flyget, ska du se....ord från en flygrädd bloggvän..... ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Snygg kortklippt kille :-)

  Ha en UNDERBAR semester :-)
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Hoppas verkligen att ni får en fantastisk resa! Och han blev superfin i håret, Hugos brukar också ryka till sommaren. :) Hoppas vi kan planera in en träff när ni kommit hem! Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Så söt han är!
  Lycka till med er resa nu!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...