Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 31 maj 2012

Mitt delmål är nått, dop och badbilder.

Lovade mig själv, i januari, att 15, högst onödiga kilon skulle bort innan semesterresan och nu, med fyra dagar tillgodo, har jag nått målet! Jag är faktiskt lite stolt!

Den här kvällen var från början väldigt fullbokad. Trippelbokad. Möte med föräldraföreningen, filmvisning med föräldramiddag med åttorna och Ludvigs dop i Landvetter kyrka. Valet föll ju självklart på sonens dop, mitt första barn som väljer att låta döpa sig! Nu blev detta framflyttat till i morgon kväll istället men då var klockan så mycket så det var ingen idé att åka på någon av de andra alternativen. Fast det var skönt med en kväll hemma, det har ju varit lite hektiskt den sista tiden.

Dop blir det sålunda i morgon och på lördag följer konfirmationen! Ludvig firar dock med sin pappa efteråt, firandet med oss får, av flera anledningar, vänta ett par veckor. Lite trist men så blir det ibland. För Ludvigs del är detta ok och det är ju huvudsaken. Vi är du med i kyrkan på lördag i alla fall!

Molly har blivit väldigt rosslig igen. Vi kör på med fulldosering på medicinerna direkt, så kanske det släpper innan vi åker. Trist om hon ska vara dålig på semestern.

Avslutningsvis får ni lite bilder från gårdagens simning.Nu ska jag hänga upp en tvätt och sedan är det dags att krypa till kojs för den här supertrötta mamman!

5 kommentarer:

 1. Vad duktig du är som kämpa så bra.
  Ha en underbar semester

  SvaraRadera
 2. BRA GJORT!

  Hoppas den lilla inte blir sjuk nu...
  Spännande att få vara med på dopet imorgon :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag är djupt imponerad av din viktminskning!
  Själv har jag under våren lyckats gå från "idealvikt" till lätt rund! Inte ok.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att du ska vara mer än lite stolt!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...