Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 3 december 2011

Min dag! Del 4. Lugnet...

Lugnt och skönt har vi haft det i eftermiddag! Väldigt välbehövligt!

Mitt i allt det sköna lugnet kom det bilder från Boråstrakten på en vacker liten prinsessa! Man blir bara så lycklig när man ser den här ljuvliga varelsen! Jag längtar så efter att få träffa henne!

Jag har lyckats få tag på en bild till på en av alla de stickade julpynten i Lidköping. En stickad cykel! Det är några som kallar sig La Familia som tillverkar dessa och de är verkligen stickade!

Jag har suttit och läst (och dreglat över) en av mina önskekokböcker, Pluras Spanska Kokbok. Massvis med härliga spanska recept! Jag älskar det riktiga spanska köket, inte de där tråkiga rätterna man kan få längs turiststråken och många av sådana recept finns i boken.

Jag har också lyckas, efter många om och men, att beställa godissmaker och massa fina karamellfärger. Mycket roligt godis ska det bli nästa helg. Förhoppningsvis. Två dagars leveranstid stod det. Vi får väl se...

God mat har vi ätit och druckit ett riktigt gott vin till. Molly var inte med, för hon slocknade i "bottas" famn, så jag la henne tidigt i kväll.

Hennes tidiga och oerhört smidiga nattning gjorde ju att jag hade tid över att ägna mig åt den här. Ååh, vad jag önskar att jag hade en semestervecka just nu. Allra helst utan barn, för jag har absolut ingen som helst lust att lägga ifrån mig boken och ägna mig åt sådana oväsentligheter som jobb och annat...

Och så avslutar vi med en bild på Lidköpings gran. Japp, stickat julgranspynt!

Nu sittet vi och smakar på Blossas kaffeglögg och tittar på "Så mycket bättre"

2 kommentarer:

 1. Sötaste lilla tjejan, jag förstår att du längtar, bebisgos är alltid en speciell upplevelse *ler*
  Härlig bild av den julbeklädda cykeln!Kul grej.

  Jag blir glad då jag läser att du dreglar över Pluras kokbok än att det är Plura som dreglar över den mat som kan tillagas, skratt.
  Tja, även om maten är god så har jag inte mycket till övers för nakna karlar i köket,skratt. Inte ens den nakna kocken var ju naken?! Orättvist, skratt.
  Ha en fortsatt fin vistelse. Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt att du vill fortsätta att läsa! Hoppas du kan sno åt dig små stunder här och var! Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...