Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 6 augusti 2011

ZTE-test

Nu ska vi se. Blogga med Labbes nya ZTE-mobil. Hmm, qwerty-tangentbord. Tar nog ett bra tag att vänja sig vid detta. Lite pekfingervals över det hela... Att sedan telefonen är betydligt större och klumpigare gör ju inte saken enklare...

Nog om det. Dagen har varit fylld av praktiskt pyssel, såsom tvätt, bilduppläggning på datorn, handling mm. Skönt när det är gjort.
Ludvig fick packa upp, bara för att packa om igen. Han åker till Ronneby för en veckas intensivt pingisläger. Det ser han verkligen ftam emot och har jobbat hela sommaren för att tjäna ihop till det!

Linnea fick övningsköra från affären och när vi åker på 50-vägen kommer det upp en idiot i arslet på vår Audi. Det kan inte varit många centmetrar mellan, trots övningskörgsskylten. Det hjälpte inte med bromslampor, varningsblinkers eller långfingret, han låg kvar. Idioter finns det gott om men man undrar ju hur vissa har lyckats få sina körkort...
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 kommentarer:

 1. Tyvärr så finns det dom som kör nära pga övnings skylten. Tråkigt med dessa som inte förstår att dom stressar på den som övar i onödan.
  Kramiz och hoppas hon hade lugnet ändå

  SvaraRadera
 2. Det var lite den känslan vi fick, att han på något sätt blev provocerad av skylten.
  Jodå, hon behöll lugnet! Med alla syskon, knasiga föräldrar och sin sjukdom, så är hon ganska härdad. Sen jobbar hon ju i Göteborgs krogvärld, där man måste vara hårdhudad.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag tror bestämt på att vissa får sitt körkort i cornflakes paketet. Synd bara att de inte fattar att det är till deras bobby car ;).

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...