Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 5 augusti 2011

Hemma igen

Vi är hemma igen! Det är härligt att resa men så underbart att komma hem!
Theo hade helst varit kvar några dagar till. Han har ju "hjälpt" Lelle att bygga det nya förrådet. Enormt spännande för en 5 1/2 åring att få vara med och bygga ett hus från grunden!

Vi tog vägen över Lidköping för att lämna nycklar, lakan och vattendunken. Det finns vatten i kran i Gamlegårn men det är salt, så vi måste ta med sötvatten i dunk för att dricka. Kranvattnet däremot är perfekt att koka pasta och potatis i. Vi blev bjudna på lunch av mamma och pappa på Pizzeria Lidköping. Enorma pizzor med mycket fyllning och en rejäl salladsbuffé, så egentligen hade det nog räkt med tre pizzor som vi delade på allihop.

Efter lunchen åkte vi hem till mamma och pappa så barnen fick rusa av sig lite innan vi skulle bege oss hemmåt. Jag ville inte åka försent heller, för jag är rejält trött i dag. Jag blev väckt vid 4-snåret i natt av telefonen. Det var Linnea som var på Sahlgrenska. Hon hade varit tillsammans med en kompis när hon hade fått massa och kraftiga kramper, så hennes vettskrämda kompis ringde efter ambulans.

Labbe fick åka till henne och lösa av hennes snälla vän som hade följt med henne. Hon fick ännu fler kramper som var så kraftiga så hon höll på att ramla ur sängen.

Efter en hel del undersökningar och prover, konstaterade läkarna att det var hennes vanliga krampanfall, fast de var kraftigare och hon blev utskriven vid lunch.

Skönt att det inte var något nytt men jobbigt att det inte finns något att göra åt dem.

Nu är hon i alla fall hemma och mår ganska bra.

På vägen från Gamlegårn stannade vi till vid växthusen i Hällekis och köpte med oss flera påsar av deras söta goda tomater. Randiga, gula, svarta och röda i olika former. Och när vi kom hem hittade jag dessa på altanen.

Så nu har vi tomater så vi klarar oss!

2 kommentarer:

 1. Skönt att det gick bra med henne! Bra att ha tomater så man klarar sig ;)
  Och välkommen hem!

  SvaraRadera
 2. Ja och hon själv är ju van. Men det ser väldigt otäckt ut för den som maktlös ser på. Hennes kompis var väldigt skärrad.

  Här äter vi tomater som godis, så de går åt! :-)

  Tackar! :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...