Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 3 juli 2011

En trevlig kväll.

Fritsla. 

Vet ni hur man hittar dit? 

Det gör inte våran GPS. Eller, jo, egentligen gör den väl det men den väljer vansinnesvägar för att komma dit. Små, smala vägar med dödsföraktande kurvor där folk med stoora, snabba bilar låtsas att de är rallyförare. 1½ timme tog det för oss att åka dit i går men bara 40 minuter hem, när vi hade fått rätt vägbeskrivning. 

Vi kom i alla fall fram, lite sena men helskinnade, till Erik och Lina och deras vackra hus. Där tillbringade vi några väldigt mysiga och roliga timmar och åt väldigt god mat. Måste be om receptet på den laxen, för den var fantastisk, likaså marängtårtan med vårgårdaris! 

Syster och svägerska i glatt samspråk. Antagligen diskuterades det graviditeter och förlossningar, eftersom Ninna är nybliven mamma och Lina väntar sitt och Eriks första barn.

Bella förser sig av det goda, nybakta brödet och födelsedagsbarnet Erik ser lite fundersam ut över kvinnornas samtalsämnen...

Henrik bakom blommor och Lisa mitt i gäspen ;-)
Dags för kaffe, kanske?

Mycket och god mat!

Lite trött kille som absolut ville ha mjölk till maten.

Två söta kusiner.

Mmmm, tårta! Fast alla ser ut som de är på väg att springa från bordet?

Den här utsikten går inte av för hackor. Detta har min bror och svägerska till vardags!


 
Gänget samlade. Uppe på altanen står Lisa, Molly, Erik och Kristofer lite bakom dem. Nedanför har vi Lina, Ninna med Sofia, Henrik med Frida och Bella. Det är bara Theo som inte syns, han sitter i en fåtölj bakom Eriks ben. Och så jag förstås men jag syns ju väldigt sällan på mina bilder, eftersom det nästan alltid är jag som fotar... 

Labbe kunde inte vara med heller pga jouren, as usual...Trist men vi är vana vid det och det är ju inget som blir bättre för att man gnäller om det, eller hur! :-)

Dagen har svettats bort. Det har varit (och är) nästan olidligt varmt men jag sov så himla dåligt i natt, så jag orkade verkligen inte åka iväg och bada. Vi fyllde upp den nya poolen men bara med kallvatten och det blev i kallaste laget, även för mig, så den får stå på värmning till i morgon.

Nu har vi grillat och det är nattningsdags av småtrollen för mamman är jättetrött! Gäller bara att övertyga dem om att de faktiskt också är trötta...

1 kommentar:

 1. Härliga bilder av er dag...utsikten går att avundas.
  Visst är det lite märkligt(och skönt, tycker jag)att man alltid är den som fotograferar:))
  Men att få njuta av alla dessa ögonblick även efter det har passerat är guld värt.
  Här kom det lite frisk luft efter åskovädret och idag är det riktigt svalt- o skönt.
  Hoppas att ni får en fin sommardag även idag.
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...