Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 6 juli 2011

Åter igen en varm dag!

Gårdagens regn var idag ett minne blott. Solen värmde snabbt upp luften till samma klibbiga hetta som vanligt. Jag jobbade på förmiddagen, snart, snart är allt klart med bokslut och avstämningar. Tanken var att vi skulle dra till Liseberg på eftermiddagen men jag var totalt slut efter förmiddagen, så vi väntar till i morgon istället. Då kan vi komma iväg lite tidigare också och slippa lite av alla köer som hör till nu på sommaren. Men jag hoppas att Milla och hennes familj hade det trevligt idag. Ni hade ju toppentur med vädret i alla fall!

Vi får väldigt efterlängtade gäster till helgen. Men jag kan inte säga vilka det är eftersom det ska bli en öve överraskning för Labbe. Han vet ATT några kommer men inte vilka. Men han kommer bli jätteglad! På lördag ska vi ta med dem till Liseberg, igen. Det är skönt att vi har guldpass hela familjen, annars hade det bilvit en jättekostnad med alla dessa Lisebergsbesök när släkt och vänner kommer och hälsar på. 

Eftermiddagen ägnades åt lite städ och fix, plus en del poolbadande.

Samma dag som vi kom hem från Korsika i augusti 2008, två veckor innan vi fick reda på att vi skulle få en liten till, så vann jag en tävling hos Kronan. Då fick jag välja varor för 10000 kr. De hade ju jättefina vagnar men vi trodde ju inte att det skulle bli några fler barn, så jag valde två cyklar, en barnsits och två cykelkorgar istället. Nu äntligen, efter snart tre år, så har vi fått iordning på dem, så nu kan vi ge oss ut på cykelturer!

Molly tyckte att detta var hur kul som helst!

Theo och Molly busar med hästen Linnea och matar med gräs. Ganska snabbt kom de på att det var mycket roligare att mosa in gräset i hästens man istället... Någon behövde duscha innan jobbet på kvällen.

Rida på hästar är ju alltid kul, i alla fall när de är lagom stora och varken sparkas eller bits.

Lisa och Molly tog en promenad och jag bad Lisa fota lite men se, det gick Molly inte med på. Men på magen fick hon ta kort.

Molly är så liten så hon kan simma i poolen men det är tryggast när storebror håller i.

Theo kan också simma, två simtag och en vändning.

Det blev ugnsbakad lax, toppad med fetaoströra till middag i dag. Ganska menlös om jag får säga så, får nog komma på något att piffa upp röran med. Kanske några hackade soltorkade tomater eller lite vitlök? Eller så gör vi något helt annat nästa gång, det finns ju så mycket gott man kan göra med lax.

1 kommentar:

 1. Men oj, vilke super braig vinst!!
  Cyklar är både dyrt och det är en djungel att hitta rätt =)

  Pool badningen har inte kommit igång här ännu, men vi hoppas på liite bättre väder.
  För även om solen är uppe så är det fortfarande kallt här ute i skogen.

  Ha det gott i värmen!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...