Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 29 juni 2011

Sommar och sol och vi har...

kort, tajt kjol... Nää, det var längesedan. Nu är det vid klänning som gäller i sommarvärmen. Fakistk mycket skönare också med lite vidd kring benen. 

Varma, heta dagar har vi haft här. Skönt men lite i varmaste laget, man blir ju alldeles seg i huvudet när det är så varmt. Molly mår lite bättre, i natt klarade vi oss utan host-kräks. Skönt att slippa byta lakan, kläder och duscha barn och vuxna mitt i natten. 

Det verkar som om det här faktiskt fungerar!

Själv skulle jag på ett möte i förmiddags men de hade stängt av en fil på 40:an, så jag kom 20 minuter försent, så nu får jag åka in till 8.30 på fredag istället. Suck, då har jag ingen barnvakt, så Labbe får ta ledigt en stund. Jag åkte och köpte en ny telefon till Labbe istället, en ZTE, är det någon som vet något om den. Labbe har läst något test där den har fått hyfsade betyg och så kostade den bara 999 kr. 

Sedan åkte jag och köpte ett tält till Lisa, eftersom vi inte kunde hitta vårt lilla 3-mannatält. Hon ska eventuellt åka till Borås i morgon och lajva över helgen! Det är hennes första lajv, så hon tycker att det ska bli jättespännande. Linnea har begett sig norrut i landet, närmare bestämt till Peace & Love i Borlänge, där hon ska jobba som funktionär. Skönt att veta att härliga LadyBond finns nära till hands om utifall om att det skulle hända något! :-)

Eftermiddagen tillbringades i trädgården med mängder av vatten, både invändigt och utvändigt. Grannbarnen fick snabbt nys om vår pool, så det blev världens poolparty och även om man inte hade tänkt sig att bada så fick man göra det ändå!

Igår åt barnen upp sina marsipandrakar som jag och Linnea köpte i Kiel. Jag vet, mitt i veckan och allt men de höll på att bli torra så skulle de vara goda att äta så var vi tvungna.

Visst är de söta!

Söt kille äter söt drake.

Molly tyckte att draken var god men den var lite för mastig, så hon nöjde sig med en vinge.

Efter middagen gick jag ut i garaget och kan ni gissa vad det första jag fick syn på var?

Jahaadå, tältet!!
2 kommentarer:

 1. Härligt väder och härlig värme, precis som det ska vara.....även om det blir liiite jobbigt när man inte är 100.

  Jag har noll koll på mobiler överhuvudtaget....har precis slagit till på en ipone & den är en djungel...de stora barnen har mer koll än mig =P

  Men du....LAJVA?? vad är det??
  Ifs så låter det toppen skoj ;)

  Men nu, så är det dags att besöka sängen =)

  Natti Natti!

  SvaraRadera
 2. Vad är det för något som Lisa ska lajva på? Hoppas hon har riktigt skoj!

  Vilken tur att du hittade tältet nu för då kan du lämna tillbaka det du köpt precis - om du vill :).

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...