Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 5 maj 2011

Presentshopping!

Efter en jobbdag som snurrade på i 120 med högar av papper (var ju på Casa i går istället för att jobba) och möten och sedvanligt datastrul och typ 100 koppar kaffe (pga en trollunge som tycker det är helt ok att vara vaken och arg på natten), så bar det av till Allum. Linnea var snäll och hämtade Theo på Casa, så jag kunde jobba lite längre och åka direkt upp till Öjersjö och hämta Molly. Sedan sammanstrålade vi nere på det förträffliga köpcentrat i Partille. Det var nämligen dags att inhandla Mollys och Fridas presenter. Kusinerna fyller ju 2 år nästa vecka, Frida på tisdag och Molly på torsdag. Det skiljer bara 36 timmar mellan tjejerna! Och som grädde på moset så ska Frida bli storasyster vilken dag som helst!

Är inte helt säker på att de talar sanning när de säger att det bara är en inne i den här magen ;-)

Linnea och småtrollen placerades först på Eat (jag veeet men det ligger ju så smidigt till) med mellanmål, för en förflyttning till fiskgolvet när detta var uppätet.

Under tiden sprang jag runt och försökte hitta sakerna på flickornas önskelistor. Det var inte det enklaste men efter några svettiga timmar var faktiskt allt utom en sak som Ninna ska hjälpa mig med, avbokat!

Så skönt! :-)

Vi har dessutom upptäckt ytterligare en sak som Molly är rädd för; fiskgolvet! Det är ett sånt där interaktivt golv med fiskar som "reagerar" på när man rör sig på golvet. Molly stegade glatt ut på det men skrek strax i högan sky när hon såg fiskarna komma mot henne...

Nu är det nattning på G här. Och det är en hostig och snörvlig liten Molly som har det jättejobbigt. Så vi får se hur det blir i morgon, hur hon mår och hur natten har varit, om det blir Mammut för henne eller inte. Hon tycker verkligen om sitt Mammut och är så lycklig varje morgon när hon ska få åka dit. Då sitter hon och rabblar upp alla hon tycker om där och det är verkligen hela gänget, både barn och fröknar. Det är så skönt att veta att hon stormtrivs! Det gör det ju så mycket lättare att kunna fokusera på jobbet under dagarna när hon springer in och kryper upp i famnen på en fröken, när man lämnar henne på morgonen!

Nu hoppas jag på en natt rik på sömn och fattig på hosta och skrik!
Published with Blogger-droid v1.6.8

6 kommentarer:

 1. Men vad roligt att de bara är 36 timmar emellan! Och vilken mage hon har! Det blir en rejäl liten kille tror jag :)

  SvaraRadera
 2. Wow, vilken bebismage..den ser ut att rymma minst två :)

  Det blir mycket kalasande snart då :) Hoppas tjejerna gillar sina presenter.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Smulan: Ja, de har massa kul ihop de två. Och ja, jag tror oxå det bor en rejäl grabb därinne ;-)

  Milla: Det var ju ingen i släkten som fyllde i maj, så då passade vi på att fylla den luckan. Det är ju så skoj med kalas, så det är ju synd att ha en kalasfri månad ;-)

  SvaraRadera
 4. Håller tummarna för lugnt och fint i natt :)

  SvaraRadera
 5. Lippe: Tack! Det kan verkligen behövas, har inte börjat helt lysande hittills... :-o

  SvaraRadera
 6. Det är så mycket som händer nu i maj. Vuxna och barn fyller år till höger och vänster plus att det blir dop för lille Theo - Calippos systerson :). Det kommer bli så mycket tårta att jag förmodligen aldrig vill se en tårta igen. I allafall inte samma dag ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...