Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 2 maj 2011

Jösses!

Ibland går tiden långsammare och ibland går den fortare och just nu speedar den på av bara 17!

När vi kom hem från Bovall i lördags blev Molly sjuk. På 20 minuter gick tempen upp till 39,4! Operation avkylning inleddes och uppskattades inte alls av den febriga...

En mycket orolig natt följde och det var en alldeles väldigt trött mamma som åkte till jobbet på söndag morgon. Men väl där blev det en jättebra dag, faktiskt en av de allra bästa den här terminen! Tom de mest inbitna doppvägrarna doppade för glatta livet och många tog sina första simtag i full frihet! Och rutschkanan var på plats och i vanlig ordning tyckte föräldrarna att det var otroligt roligt att åka... Sen hade jag Lill-Molly på besök på Drop-In! Så söt liten tjej och första doppet gick hur bra som helst!

Hemma blev det mys och bus på hög nivå. Ludvig var dock helt slutkörd, för han och Labbe hade varit och tvättat Toyotan och kollat på en trialtävling i Partille. Det är ju pojkens stora dröm att få börja köra trial och det lutar åt att vi kan förverkliga hans dröm!

Idag var det studiedag på Casa, huset fullt här hemma och många som följde med till Mollys simskola. För hon mår ju hur bra som helst! På förmiddagen cyklades det fram och tillbaka och runt, runt. Vi har nämligen en 5 1/2 åring som i torsdags lärde sig cykla utan stödhjul, helt på egen hand! Och nu kan han inte få nog av denna nyvunna färdighet! :-)

Och sommarfrissen är fixad!

Lite förnödenheter skulle inhandlas på ICA Hulan på väg från simskolan. Då stod fästingbussen där, så vi passade på. Theo tyckte inte att detta var någon bra idé alls och gick med på det först efter ett gäng mutor som fästingtatueringar mm. Molly kollar storögt på när storebror, under högljudda protester tog sprutan. När de var klara drar hon glatt upp ärmen på tröjan och sträcker fram armen och blir jättearg när hon förstår att hon inte ska få någon spruta. Den ungen är inte rädd för något!

Jo, förresten, en sak. Pamma! Det gillar hon inte alls! Och nu vet vi vad det är hon menar när hon säger "Nä pamma Ja" Det är panga. Alltså höga smällar. Hon gillade ju inte alls smällarna och fyrverkerierna i påskas. Häromdagen var det någon som smällde av en kvarbliven smällare. "Nä pamma Ja, nä pamma Ja" kom det då från henne samtidigt som hon tittar upp mot himlen. Samma sak gör hon när det åker förbi en sådan där knattrig motorcykel. Hon gillar helt enkelt inte det skarpa ljudet!
Published with Blogger-droid v1.6.8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...