Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 14 maj 2011

Drakkalas!

Kalasdax va're här!

Mollys 2-års kalas!

Molly hjälpte till att städa lite inför kalaset. Alla skursvampar plockade hon ut och skurade golvet, hårt. Tur att vi snart ska byta golv i köket...

Många, glada gäster kom för att fira vår lilla trollunge.

Och måånga paket hade de med sig. Och Molly blev så överlycklig över vartendaste ett. Det skrattades högt och hon skulle visa alla vad hon hade fått! Pippi och gänget, Pippi-film, drake som ryter, söta, smutsiga hundar som kan tvättas, massvis med plastfrukter och grönsaker, plastbestick, dockstol, dockskötväska, dockpotta och fina kläder. Jag har säkert glömt något men Molly var helnöjd! :-)

Av Andreas, Pia och David fick hon jättesöta kläder som promt skulle på med en gång!

Lisa blev också jättelycklig, för hon fick träffa sin yngsta kusin för första gången. Dessa båda tjejer är (än så länge) mammas och pappas äldsta och yngsta barnbarn, 20½ år skiljer det på dem.

Detta är min mormor och morfar, Doris och Erik. De har fyra döttrar, åtta barnbarn, elva barnbarnsbarn och två barnbarnsbarnbarn. Deras äldsta barnbarn har själv blivit farmor två gånger och det yngsta är Adam, 6 år. Världens bästa mormor och morfar! Och har ni varit i Mariestad någon gång, så kanske ni vet att det finns en korvkiosk på Nya Torget. Den hade morfar i många, många år och gick under namnet "Korva-Erik" och där jobbade jag också, både extra och fulltid under flera år. Kiosken blev under den tiden omskriven som ett av Sveriges bästa gatukök i tidningen Matmagasinet!

Smörgåstårtor från Smörgåstårtan! Därifrån har vi beställt smörgåstårtor i alla år! Helt fantastiskt goda och fräscha med mycket frukt och grönt!

Skönsång...

Och sedan kom kalasets höjdpunkt!

Tandlösetårta!
En stor...

och en liten.

Båda dessa tårtor är från Steinbrenner & Nyberg!

Som vi letade efter någon som kunde göra dessa båda tårtor men ingen av de vi har anlitat tidigare kunde klara av detta! Men tillslut så löste det ju sig alldeles otroligt bra!

Molly valde Tandlöses öra. Det var inga som helst problem med att hon skulle skära i tårtan och äta upp draken men när hon såg att alla andra åt av hennes drake, då blev det lite bryderier. Fast hon är ju så snäll och omtänksam, så det löste sig tillslut! ;-)

Sedan följde en massa bus och lek!

Ett i särklass lyckat kalas, var vi alla överens om! Särskilt Molly!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...