Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 13 maj 2011

Casas Minikabaré

Vi har väntat, vi har längtat, vi har varit sååå nyfikna men nu, äntligen var det dags! För årets upplaga av förskolans Minikabaré! Temat i år var ju Majas Alfabetssånger, så den skivan har, utan överdrift, gått varm här hemma. Om och om och om och om igen. Varje dag... Så igenkänningsfaktorn var hög under kabarén ;-)

Molly njöt av skönsången på pappas axlar.

Barnen är fantastiskt duktiga, alla sjunger för hjärtats lust, högt i mikrofon, inför alla församlade föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar i församlingshemmet. 

Theo hade hand om bokstaven O och var ju därför en ormbunke, grönklädd med ormbunksblad i handen, som Ludvig hade varit så snäll att snoka reda på. Det är ju precis på gränsen att de har kommit upp och slagit ut ordentligt när det bara är mitten på maj.

Efter kabarén bar det av mot förskolan för en picnic i gröngräset. Och vi hade sådan tur med vädret, solen värmde nästan hela tiden!

Linnea hade köpt fikat, så det blev mängder. Hon är en riktig liten gottegris ;-)

Bus och lek fanns det också tid för. Molly älskar ju att åka rutschkana men den här är lite högre än den de har på Mammut. Men detta med att något skulle vara läskigt, det är liksom inte Mollys grej...

Ludvig däremot, tyckte att kanan var lite i högsta laget och bad fröken Rebecka om hjälp. ;-)

Gunga är också en favoritsysselsättning men här är det pappan som tycker att det är lite läskigt.
"Inte så högt, Theo!", hörde vi hela tiden bortifrån gungorna.

Tillbaka till rutschkanan igen, där min lilla favorit Totte hängde på. Han är ju lika vild på land som han är i vattnet. Slänger sig utför utan minsta lilla tvekan!

När vi kom hem satte Linnea och Molly igång och planterade blommor så det skulle bli fint inför Mollys 2-års kalas. Och det blev verkligen jättefint! 


2 kommentarer:

  1. Ni skulle ha frågat mig om ormbunkar så hade Theo kunnat gå klädd i dem ;). Nere vid Lärjeån så växer de i stora klungor, minnsann :D

    SvaraRadera
  2. Hade du kunnat komma med dem kl 21.30 på torsdagskvällen?? Då, när vi kom på det? ;-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...