Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 22 april 2011

Lååångfredag...

märker vi inte direkt av här. Helt plötsligt var det eftermiddag och vi har inte hunnit ut till Gamlegårn alls idag. Det var inte bara spisen som drabbades i går nämligen. Utan varmvatten, tvättmaskin mm. Och i tvättmaskinen låg våra kläder. Blöta med oupplöst tvättmedel på sig. Förmiddagen gick åt till att tömma maskinen, skölja bort tvättmedlet och hänga upp tvätten. Dessutom fick jag och Theo åka och inhandla ett extra ombyte till honom och  Molly så de hade något att ta på sig idag.

Här är resultatet när man släpper Theo lös i en klädbutik!

Och nu är elen fixad igen, det var tydligen någon stor säkring i källaren som hade kraschat, så kläder blir tvättat på löpande band nu.

De stora har det bra i Berlin! De har varit på konstmuseum, sett på massa minnesmärken och varit på Sachsenhausen koncentrationsläger och druckit världens blaskigaste kaffe (enligt Lisa). Foton kommer när de är hemma igen.

Nu är det dags att fortsätta förbereda maten. Vi fick en gädda av Nils familj i går (de skulle fiska lax och så blev det "bara" en gädda ;-) ), så det ska bli gäddpaté på påskbordet, laxen ligger för gravning, skinkan är i ugnen och sill och potatis är inhandlat! Och mängder med påskmust! Men påskgodis handlar inte vi, sånt kommer ju påskharen med, det vet ju alla!

8 kommentarer:

 1. Vilka coolingar :) Hoppas ni får en underbar påsk med massa godsaker och kärlek !! Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas den kommer med mycket godis till er då och ha en riktigt fin Påsk!

  SvaraRadera
 3. sv.tycker du ska göra slag i saken å åka upp dit,både sommaren och våren är super vackra där uppe :)
  måste ju få fråga var i kalix din brevvän fanns??om du kommer ihåg det? :)
  och jo du jag har lärt mig min läxa ang.leksaker till sambon :P

  påskmust å godis är verkligen ett måste till påsk och eftersom jag bor i dk så var vi å inhandlade must i sverige igår :)

  SvaraRadera
 4. Nej,nej Cissa - påskharen kommer med ÄGGEN ;) Kram

  SvaraRadera
 5. sv.jag får väl säga att jag har haft tur nog att få vara runt både i sverige,europa och delar av resten av världen så på den punkten är jag bortskämd och ja det finns många fina ställen i sverige!
  nej ngn påskmust finns det inte i dk heller inte såna livsviktiga saker som kexchoklad och sportlunch finns att frambringa :P

  SvaraRadera
 6. fredagen var inte så lång hos oss heller, även om vi steg upp med tuppen! men det är klart,tog mig en vila mitt på dagen ;)

  SvaraRadera
 7. Tack alla!

  Smulan: Jamen det är ju godis i påskäggen! ;-)

  erika(jyringen): Hur överlever du? ;-)

  Malla: En vila hade ju varit skönt, men Molly sover bara när vi åker bil och eftersom jag kör så...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...