Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 31 juli 2010

Ninna har fyllt 37 år!

Min lillasyster. 37 år! Hur har det hänt? När jag själv inte känner mig äldre än, ja, nånstans 25-30... Nåväl, nu är hon 37 i vilket fall som. Det hemliga som vi har letat så mycket efter, överlämnades. Ett plättlagg i gjutjärn som inte fick vara för tungt... Vi hittade tillslut ett på Cervera. 

Sån blir man kanske när döttrarna börjar närma sig 40?? ;) Nä, pappa har en precis likadan bild på Theo, så det kan inte va åldern.

Det blev kalas med lite småplock och fika, jättegott var det! Baconlindande dadlar, tunnbrödsrullar, snittar med rom och matiga muffins. Mellan plock och fika gick vi ut på gården och lekte lite.

Hur många morföräldrar behövs det för att få p en femåring skateskydd?

Theo hade med sin skateboard och skateade massor. Han var riktigt duktig på detta. Men han gjorde en riktig vurpa och landade rakt på sin enda oskyddade kroppsdel, rumpan! Min pappa fångade dessutom detta på film! Molly fick tag på hink och spade och grävde och grävde och njööt!

Samarbete.

Oooh, vad det killar i magen!

Molly på promenad med morfar.

Ninna fick fullt upp.

Tänk er dessa två busfrön som tonåringar... ;)

Jordgubbstårta, kakor och muffins stod på menyn när vi kom in.

Mmmm!

Jordgubbstårta!

Men Theo hade inte riktigt ro att sitta ned och fika utan försökte hela tiden få med sig någon ut. Tillslut gav Henrik med sig och följde med ut. Då blev det gunga av! Theo tjöt av skräckblandad förtjusning.Men tröttnade gjorde han inte... Det gjorde däremot Henrik men Theo fick vara kvar, i babygungan...

Kolla, nästan varvet runt!

Ja, just det! Lisa har ju gjort något också...
Någon som kan se vad?
På vägen hem köpte vi med sushi från Partille Sushi som precis hade öppnat igen efter sin semesterstängning. Mmm, det var längesen vi åt sushi, känns det som i alla fall. Molly älskar rå lax, gärna doppad i lite wasabiblandad soya. Riset ratade hon däremot. Konstigt, för det brukar hon äta med god aptit men det var väl för att laxen var såå mycket godare.

När vi precis hade ätit färdigt kom Labbe hem från en jobbig dag. För att vara lördag hade det varit otroligt mycket jobb. Hela dagen hade gått åt för jobb, jobb och ännu mer jobb. Han missade kalaset och middagen på kvällen. Men när han kom hem så var de små fortfarande vakna, glädje! Vi passade på att leka lite med Theos drake som han köpte på Allum igår. Vi fick upp den flera gånger! Molly satt och klappade i händerna varje gång vi fick upp den högt upp i himlen. Och tjöt av skratt varje gång den störtdök!

Lisa springer!!
Ja, det stämmer! Mycket sällsynt bild! ;)


Mitt i drakflygandet började det regna... Jaja, tomaterna blir ju glada! ;)

Nattning av barn tog vid. För mig i alla fall. Labbe fick jobb... Igen!! En lördag!?!

1 kommentar:

  1. Grattis, grattis Ninna! Ser ut som att det blev en mysig födelsedag :)

    Lisa är jättesnygg i sitt nya hår!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...