Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 16 april 2010

Linnea Hovmästare

Linnea går på Ester Mosessons och lär sig allt inom restaurangbranschen. Idag var Lisa, Molly och jag på en av skolans restauranger och åt lunch och Linnea var hovmästare! Full koll på läget, hade hon, nästan... Men det gick jättebra, tycker jag som totalt opartisk mamma ;) Det var kul att se när de jobbade och de var faktiskt väldigt proffsiga hela gänget. Å god mat var det också! För att inte tala om deserterna, en hel buffé! Förrätten var också i bufféform och Molly tyckte att den citrusmarinerade mozzarellan var helt fantastiskt god. Hon imponerade på Linneas mentor, när hon satt där och smaskade i sig ena biten efter den andra. För all den här goda maten behövde man bara betala 79 kr!! Rekomenderas varmt!


 Molly blev jätteglad när hon fick träffa Linnea, mmmys! Och visst ser det ut att vara ömsesidigt!

Linnea vandrade runt hur länge som helst med Molly som fick prata med både hennes lärare och kompisar.

Efter lunchen tog Lisa, Molly och jag en promenad i det underbara vädret. Det var otroliga molngator på himlen och solen värmde så skönt. Det kändes nästan som sommar.  
Molly ville också ta en promenad så det fick vi hjälpa henne med på bryggan. Tänk vilken fantastisk skolgård Linnea har!
Efter att vi promenerat klart, hämtade vi pojkarna och lämnade in dem på Bushuset bakom ICA Maxi på Grafiska vägen, medan vi andra gick in och handlade. Det gick alldeles för snabbt för oss att handla tyckte pojkarna, som inte hade någon som helst lust att sluta busa. Men vi var tvugna att skynda oss hem för Ludvig skulle packa inför helgens pingisläger i Falköping.

Nu har vi ätit god fisksoppa och druckit gott alkoholfritt vin, så då är det bara barnnattning kvar innan man själv får stupa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...