Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 4 februari 2014

Tror minsann att min son gillar dans!

Han började med att kika under skynket, för att se vad Lisa gjorde med sina stora, superduktiga elever. Allt eftersom så gled han längre och längre in, för att, efter en stund befinna sig inne i danssalen. Strax därpå kom Tobias in och då tyckte Theo att det var legitimt att hänga på och dansa han också. Att detta var en championklass är inget som bekymrar vår son. Efteråt sa han till mig att den gruppen var jättekul!
Men snart så blev det ännu roligare! 1 1/2 timmes pardans med Jennifer! Det blev jive, rumba och chacha och de hade superroligt! Den här terminen kommer de kunna dansa tillsammans både tisdagar och söndagar, vilket Theo ser väldigt mycket fram emot. Han gillar sin danspartner skarpt och hon har väldigt god hand med honom. Det finns inte mycket utrymme för trams där, då drar hon tillbaka honom och ger honom en liten min bara, så skärper han sig! Tänk om han kunde göra samma när jag säger till....

På tal om att säga till. Molly och Totte gillar ju varandra väldigt mycket. De gillar att busa med varandra. Bus är ju himla kul men i dag på danslektionen hade det nog blivit lite för mycket av den varan, för Charlotte ville ha ett snack mig och Rebecka efteråt! Hmmm....

Molly har i alla fall lovat dyrt och heligt att nästa vecka så ska hon skärpa sig och lyssna på Charlotte och göra som hon säger. Det är ju inte så snällt att störa de andra barnen som verkligen vill lära sig och det förstod hon. Och hon vill ju också lära sig och bli lika duktig som Theo.

Nu snusar båda våra smådansare gott i sina sängar. I morgon är det onsdag och vi ska sluta tidigt och bara mysa hela eftermiddagen!

posted from Bloggeroid

1 kommentar:

  1. Det är inte så lätt, man vill ju både dansa & busa ;-)

    Theo kommer bli en otrolig dansare tror jag :-) Kul att han hittat ngt han verkligen gillar :-)

    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...