Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 17 februari 2014

Vardag igen.

Sportlovet gick på tok för snabbt men det är ganska skönt med lite rutiner igen. Dessutom känns det himla skönt att barnen får lite annat att tänka på.
Jag och Lisa åkte till Borås i dag. Jag skulle träffa dem som håller i hennes utredning för att gå igenom hur hon hade det som barn. Oj vad svårt det är att komma ihåg. Saker som man aldrig trodde att man skulle glömma är otäckt suddiga.
Efter det långa mötet tog jag och Lisa en snabb lunch och satte oss därefter en liten stund i solen med varsin kopp kaffe och njöt av vårvädret! Helt underbart var det och man började ju verkligen längta efter den riktiga våren!
Det blev dock bara en liten stund, för vi var strax tvungna att åka tillbaka till Göteborg för att hämta småtrollen. Nu gick resan hem väldigt snabbt och smidigt, så vi hann förbi verkstan en sväng. Vi kom precis när Labbe, Jonas och Manning kom tillbaka från den oerhört jobbiga begravningen de var på i dag. Begravningar är ju alltid jobbiga men när det handlar om en ung människa, som egentligen är mitt i livet, med små barn och allt, så känns det extra fel. Tungt och jobbigt...

Någon som dock var väldigt lycklig i dag var Molly! Hon tyckte verkligen att det var skönt att komma tillbaka till skolan och träffa alla kompisar och fröknar igen. Dessutom var det hennes utflyktsdag och det hade varit såå roligt, upplyste hon mig om när jag hämtade henne. Sedan slängde hon sig i famnen på Lisa och kramade länge, länge. En riktig lyckodag för lilltrollet!

Nu hoppas vi på fler sådana dagar för oss alla!

posted from Bloggeroid

1 kommentar:

 1. Man glömmer snabbt faktiskt..
  Vad är det för typ av utredning som görs?
  Hoppas den leder fram till rätt hjälp :-)

  Ja idag har det varit riktigt skön vårvärme :-)
  Den får gärna stanna :-)

  Sorgligt när yngre människor dör i förtid.. Det finns liksom ingen rättvisa alls i det...

  Ha en godnatt
  Kram ❤️

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...