Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 25 november 2013

Vi har fått tvillingar!

Det var längesedan jag var så här trött! Eller trött känns inte som det räcker, helt slut! Detta märktes i morse när Molly väckte mig 07.20! Då hade vi 20 minuter på oss att packa badväska, skolväskor, fixa i ordning oss och få i oss lite frukost!

Och vi lyckades!

Både barnen och jag kom i tid till skolan. Theo hade självklart med sig pokalerna från helgens tävling och visade dem på samlingen i dag. Stolt som en tupp!

Jag blev riktigt vrålförkyld i helgen och hoppade över att bada i dag. Därför hade jag bara med mina egna småtroll, vågar inte ha med andras barn när jag själv inte är i vattnet.

Simningen gick hur bra som helst och Molly fick reda på att hon hade tagit Baddaren, Blå Krabban och Blå Livbojen under terminen, så nu önskar hon sig en röd märkessköld av tomten till alla sina märken!

Jag har dock gjort en liten tankevurpa, eller snarare ett räknefel. Jag var helt övertygad om att det var 2 gånger kvar efter den här gången men så fick jag höra i dag att det är avslutning nästa måndag! Var 17 har den här terminen tagit vägen??

Precis när Theo skulle gå och lägga sig och i vanlig ordning ger sitt akvarie en godnattkram, så ser han! Svärdbärarna har fått ungar! Två pyttesmå, knallröda svärdbärare simmar nu runt i en buske! Lycka!!

Alltså de finns där, ni får bara använda fantasin lite! Det är inte helt lätt att fota i ett akvarie...

3 kommentarer:

 1. Du får lov att ta det lite lugt så att du blir frisk :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen helt galet vad fort tiden går...?! :-o
  Kram M

  SvaraRadera
 3. Hej! Erika heter jag och jobbar på SVT Debatt. Imorgon (28 nov) ska vi ha en amningsdebatt i vårt program och jag letar efter föräldrar i Göteborg som har en åsikt i den frågan! Hör jättegärna av dig till mig: erika.bergstrom@svt.se eller 0737-573636

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...