Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 19 december 2013

Sista skoldagen avklarad

I morgon är det bara avslutning med julspel i kyrkan och jullunch kvar för barnen. Efter skolan åker vi till Jul på Liseberg med några vänner, om vädret tillåter.

Det har varit en oerhört hektisk höst för oss, så det här jullovet är oerhört efterlängtat! Fast på lördag måste vi gå upp tidigt för då händer det riktigt spännande saker, som jag kommer återkomma om. Kan avslöja så mycket som att det har med dans att göra. Och TV...Vi håller så smått på att förbereda oss för julen. I och med att Labbe har jouren fram till nyårsveckan, så kan vi inte åka iväg långt på jul men just i år gör det inget, för det blir firande, med hela tjocka släkten, hemma hos Ninna och Henrik och de bor ju bara 15 minuter härifrån numera!

Jag är ganska rejält förkyld med snuva och halsont, så jag har svårt att läsa godnattsagan för Molly just nu. Ikväll kom jag på den briljanta idén att leta på Storytel efter barnböcker och de hade ju massor. Så nu har Molly lyssnat på när Astrid Lindgren läser Lotta på Bråkmakargatan och hon älskade det! Nackdelen är väl att det inte finns några bilder att titta på men hon låg och blundade och bara njöt.

Nu ska jag ta svängen via duschen och sedan raka vägen i säng. Labbe lär inte komma hem än på många timmar, så då kan jag likaväl passa på att försöka sova mig frisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...