Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 25 mars 2013

Kul kalas, många mil i bil och simskola med pappan.

I går var det en väldigt komprimerat intensiv dag. Förmiddagen lullade på utan att något riktigt vettigt blev gjort. Jo förresten, jag insåg att vi skulle bli sena hem, så jag förberedde middagen. Eftermiddagen var nämligen, för barnens del, vikt åt kalasande och för min del åt bilkörande.

Theo skulle på ett trippelkalas för tre klasskompisar, ute vid Näset, vilket ligger cirka 3.5 mil härifrån, som började klockan 13.30 och sedan klockan 15.00 skulle Molly på Natalies kalas i Partille, som ligger tio minuter härifrån. 15.30 slutade Theos kalas, fram och tillbaka 3.5 mil, vardera sträckan.Totalt sett 14 mil...

Theo var i alla fall väldigt nöjd, de hade kört favoriten dansstopp och då kan det inte bli fel! Dessutom får han äta godis på kalas, så det var dubbelt bra!

Molly var också supernöjd med sitt kalasande. Hon hade så himla kul, så hon ville absolut inte höra talas om att kalaset var slut och att vi skulle åka hem! Hon och Natalie var så söta när de hade fått sina fiskdammspåsar. Då satte de sig resolut på varsin stol, bredvid varandra och mumsade förnöjt på godiset. De är båda vana vid att man sitter still, så fort man äter något. För Natalies del handlar det ju inte bara om att hon inte ska sätta i halsen. Hon har ju EB och en snubbling kan få förödande konsekvenser för henne, med blåsor och avskavd hud, så hon måste hela tiden vara fokuserad på vad hon gör. Jätteenkelt för en busig fyraåring, eller?

Theo följde med till Natalie efter sitt kalas och strax därpå kom Hugo och Darko hem efter Hugos fotbollsturnering. Theo blev jättelycklig, de två killarna är verkligen av samma skrot och korn, de kommer så bra överens!

Det var två trötta men lyckliga barn jag, tillslut, fick med mig hem. En snabb wok med strimlad lövbiff och grönsaker blev det till middag. Sedan var det dags för sängen och de somnade snabbt båda två. Jag var också helt slut, så jag somnade strax därefter jag med.

I dag kunde pappan följa med till simskolan och barnen blev alldeles till sig över detta. Det blev nästan lite för mycket för dem, för båda två var supertramsiga och kunde helt plötsligt inte göra något alls, bara gnälla och sätta sig på tvären i allt. Suck...

Efter badet åt vi middag i kafét där. Världens gourmetkäk (inte det minsta) men barnen gillar det.

Lite trött kille, som är i skriande behov av ett påsklov just nu.

Med en hamburgare, lika stor som ens huvud, kan det behövas lite hjälp då och då.

Ludvig ringde mig från skolan i dag, han mådde inte alls bra, så han fick åka hem och bädda ned sig. Han är rejält förkyld nu och får bli hemma ett par dagar.

Molly blev jätteglad tidigare i dag förresten. Ninna hade varit hos doktorn med Sofia som hade ont i öronen. Förutom en öroninflammation, så visade det sig att hon har astma. Jaaaaaa, Sofia har också atsma, vrålar Molly när jag berättar det för henne!?!

2 kommentarer:

 1. Vilka intesiva dagar :-)
  Men ROLIGA!!!

  Vad jobbigt för Nathalie att ha EB. Det måste vara tufft... Men det blir en typ av vardag det oxå.. men det är inte lätt det kan jag förstå...

  Det är väl ganska typiskt att när barnen skulle få visa upp sig för pappa & slarvar de & blir övrspelta.. Tycker att det brukar vara så...

  Ja skönt att det snart är lov :-)

  Hoppas de yngsta klarar sig från storebrors sjukdom...

  Kram

  SvaraRadera
 2. Natalie och Hugo var lika glada de att få träffa Molly och Theo! Snart kanske vi kan få till något hela familjerna, det hade varit mysigt. :)
  Kram Jenny

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...