Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 30 september 2012

Bokmässan

Så mycket folk!! Det gick knappt att ta sig fram, än mindre kolla ordentligt på något. Jag brukar alltid försöka gå på fredagen och nu blev jag påmind om varför...

En lite födelsedagspresent till Theo och en kokbok(!) till mig blev dagens skörd. Tur att inte småtrollen var med, Theo följde med Love hem efter kören och Molly fick följa med pappan ut på Hönö för ett jourjobb. Båda barnen var supernöjda med detta upplägg. Theo har visserligen pratat länge om att få gå på bokmässan men när Sara la fram förslaget om att leka med världens bästa Love, så var valet oerhört enkelt. Theo saknar Love enormt på skolan och är jätteglad över att de numera, åtminstone, går i kören tillsammans.

Även Molly blev sprattelglad över möjligheten att få åka och jobba med pappan. På med jobbkläder och handskar och prinsessan förvandlas till en liten däckgumma. Att de dessutom fick åka "färjabåten" gjorde ju jobbandet extra kul!

Själv åkte jag hem efter bara ett par timmar, helt slut men jag kom dit i alla fall!

Nu är det strax dansdags för Molly, sedan ska vi dubbelkolla Ludvigs packning, han åker ju till Barcelona med klassen i morgon.

3 kommentarer:

 1. Vad kul att du orkade dig till bokmässan :-)Kokböcker kan man inte få för mycket av :-)

  Kan tänka mig att det är kul att vara däckgumma & hjälpa pappan :-)

  Vad roligt att få åka på skolresa till Barcelona :-)
  Ha en fin söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Bokmässan är kul. Vad roligt med en skolresa till Barcelona. Ha en fin söndag, kram.

  SvaraRadera
 3. åh vad jag skulle vilja åka på bokmässan!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...