Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 9 oktober 2012

Theos 7-års dag!

I dag blev det tidig hämtning, redan klockan 14. Theo fick en peng i födelsedagspresent och ett presentkort på att få, i sällskap av sin mamma och pappa, gå på stan och handla precis vad han vill för den pengen.

Först började vi med en födelsedagsfika på Condeco. Brownies, citronmarängpaj, chokladboll och blåbärspaj blev det.

Efter en snabb sväng in på H&M för inköp av en blå t-shirt till söndagens musikal, var det så dags att shoppa födelsedagspresent. Valet föll på BR, där han valde en röd radiostyrd bil och banbitar till sin Hexbug Nano.

Sedan gick vi till Lush och luktade oss igenom sortimentet och handlade några badbomber och varsin liten tvål till barnen. När expediten fick höra att Theo fyllde sju år i dag, så fick han en bit honungstvål i present! Theo blev överlycklig!

Man blir hungrig av allt spring i affärer, så vi begav oss bort till Korsvägen och Le Baron, där Theo själv hade ringt och bokat bord till klockan 17.30. Libanesisk middag till mig och Labbe, pizzor till småtrollen och plankstek till Ludvig. Fantastiskt gott, som alltid!

Precis som den här fantastiskt goda efterrätten! Smördegsrullar fyllda med en slags vaniljpudding med sirap och hackade pistagenötter på. Ljuvligt gott!

Nu sover en mycket nöjd sjuåring gott i sängen. I morgon ska han bli firad i skolan också, de var nämligen iväg till Universeum hela dagen i dag. Det gäller att dra ut på det roliga!

3 kommentarer:

  1. Vilken underbar födelsedag!
    Ibland kan jag sakna livet i stan´ med de möjligheterna till flanerande, restauranger och affärer men för det mesta är jag nöjd med vår "spenat-tillvaro".
    Ett stort grattis i efterskott till sonen!

    SvaraRadera
  2. Vilken mysig födelsedag!! Jag förstår hans lycka. Kram på er!

    SvaraRadera
  3. Tycker det låter som en toppen födelsedag :-)Kan tänka mig att han var nöjd :-)

    Ha en fin onsdag!
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...