Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 27 oktober 2012

Lördag...

då får man godis! Den här kom Labbe hem med till mig igår. Mmmm...

Theo har varit på Loves skogskalas vid Torpet Freden idag och grillade korv och marsmallows och lekte lekar och hade hur kul som helst! Ett riktigt toppenkalas var det sammanlagda betyget! Riktig tur med vädret hade de ju också, strålande sol och vindstilla!

Under tiden var Ludvig och dömde pingismatcher, Labbe jobbade och Molly och jag passade på att handla på ICA på Allum, tillsammans med resten av Göteborg. Tur att det bara var några smågrejer vi behövde och att vi har självständig!

När vi hade handlat klart, mötte vi upp med pappan på kinarestaurangen på Kyrktorget. Molly beställde "mudlar" för det gillar hon. Sedan var det dags att hämta Theo igen.

När vi kom hem passade vi på att ta ett sista dopp i bubbelpoolen innan det är dags för den att gå i vinteride. Den mår inte helt bra av för kylig temperatur för länge och inatt kommer temperaturen ramla nedåt en 7-8 minusar och det är lite för kallt för den.

Så pojkarna hjälptes åt att tömma, skura ur och packa ihop den ordentligt. Det var lite krångligare än man först kunde tro och tog betydligt länge tid men nu är det gjort.

Tur att portergrytan bara blir godare av att stå ett tag.

Molly har åkt på en ögoninfektion, en ganska rejäl en, så ögat är alldeles rött, varar massor och gör jätteont. Vi tvättar och tvättar och hon har även fått Ipren för att dämpa smärta och inflammation. Nu håller vi tummarna för att det har lugnat sig till i morgon. Vi har ju höstlov nu och har en del planerat i veckan. Inget kul för lilltrollet om hon ska behöva gå med värkande och kladdigt öga då...

Nu sover småtrollen och det lär de större också göra strax. Labbe är vrålförkyld och jag mår ju som jag gör, så pigga kan man inte beskylls oss för att vara. Till och med Ludvig sa att han ville gå och lägga sig nu. En femtonåring, en lördagskväll...

3 kommentarer:

 1. Köp noviform ögon slava eller be er läkare om ngn med antibiotika i. Ögon inflammation är fruktansvärt smittsamt & gör Jätteont!

  Ja visst är det tur att man kan självscanna. Man har blivit bortskämd med det, men det är ju helt klart lättaste handlingsformen :-)

  Vilket mysigt kalas Theo fick gå på :-)

  Ha en fin söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Utekalas är hur mysigt som helst särskilt när vädret visar sig från sin bästa sida :) Ni verkar ha haft en mysig dag allihop, Ica exkluderat. Tur att det finns självscanning!! Ha en skön söndag och hoppas att ni friskar på er så att ni får njuta fullt ut av det ni har planerat på lovet. Kram Milla

  SvaraRadera
 3. Åh vad härligt med egen bubbelpool! Du bodde ganska nära mig (i Gbg) va? Hihi! ;-))

  Ha en fin söndag!

  Kram M

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...