Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 19 oktober 2012

En liten uppdatering.

Lite mycket just nu men roligt. Förberedelser för Theos 7 års kalas i morgon står på agendan. Att det blir Halloweentema vet ju ni som följer mig på Instagram redan.

Pumpan är färdig och står och lyser upp höstmörkret på farstubron.

Jag och Lisa fick åka iväg och handla en ny kostym till vår monsterälskare, jag insåg att den förra var urvuxen efter 3 säsonger. Så nu kommer vi ha en mumie här i huset. Theo fick prova den ordentligt ikväll, för han var bjuden till en klasskompis Halloweenfest. Lite förvirrande för många av de inbjudna men två sådana kalas dagarna efter varandra. Det gjorde inte saken lättare att den andra killen heter Teodor Hansson och vår heter Theo Hansson...

Jag var vid Lasses grav häromdagen och höstpyntade lite. Dessutom tog jag lite bilder för en vän som hade varit där härom veckan tyckte att gravstenen lutade betänkligt. Så här ser det ut nu...

och så här såg det ut strax efter urnnedsättningen 2008. Jag vet att namnen på gravstenarna inte stämmer överens men det är samma sten som återanvändes. Vad tycker ni, lutar den mer nu?

Nu ska jag krypa till kojs, för det blir en låååång dag i morgon. Mina föräldrar är här för att hjälpa till med kalaset, för jag fixar inte det på egen hand just nu och Labbe har ju jouren. Lisa är också till ovärderlig hjälp!

4 kommentarer:

 1. Vilken fin mumiedräkt! Scary :) Halloweenkalas är ju så roligt att anordna. Skönt att ha hjälp för det blir ju alltid en hel del fix på kalas överhuvudtaget.
  Gravstenen har nog satt sig ser det ut som?
  Ha en fin dag och ett roligt partaj! Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas att kalaset blev bra.

  SvaraRadera
 3. Jösses vad farlig han ser ut Theo :-)

  Vad bra att du får hjälp med kalaset, det förstår jag att det kan behövas nu :-)

  Ha ett toppenkalas & en härlig lördag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Wow, vilken läskig liten mumie! :-O :-))
  Ha en fin lördagkväll!
  Kram M

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...