Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 7 september 2012

Danspremiär

Det var en otroligt taggad kille som jag fick med mig från skolan i dag. Fredagar är dansdagar för Theo den här terminen. På Sinclairs ute i Frölunda. Med fröken Tobias!! Kan det bli bättre? Jo, det skulle det faktiskt kunna bli, enligt Theo. Om han fick dansa där varje dag i veckan...

Molly vill ju också dansa men hennes dans kör inte igång förrän på söndag. Hon strosade runt i lokalerna och kikade på allt och när musiken körde igång inne från Theos danssal jagade hon loss ordentligt till allas förtjusning. Ännu mer förtjusta blev de när hon upptäckte att det var glasdörrar in till en av salarna och därinne dansade tre tjejer. Molly studerade vad de gjorde och härmade varenda rörelse perfekt, samtidigt som hon hojtande berättade för mig vad för rörelser de gjorde.

Det var två mycket trötta barn som snubblade in här hemma nu på kvällen. Och en ännu tröttare mamma...

Himla skönt att det är fredag!!

Vi vågade vägra grillen i dag, trots det vackra vädret och stekte köttet i stekpanna. Precis när maten var färdig så kom Labbe hem och bad mig om hjälp med att åka och hämta en bil. Då var det ju himla passande att vinet som jag häll upp och druckit av under matlagningen var alkoholfritt... ;-)

Nu ska jag faktiskt fira att det äntligen är helg med lite godis!

1 kommentar:

  1. RRoligt att båda dina barn gillar att dansa :-)

    Ett riktigt glas vin kunde du väl unna dig ikväll?
    Ha en fin kväll!
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...