Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 21 juli 2012

En solig dag i Slottsskogen

Jag är helt tömd på all form av energi just nu, vill helst bara ligga och sova dygnet runt.

Fast det går ju inte an att göra när en sådan här liten sötnos kommer och lägger huvudet på sned och säger att hon vill åka och "göra något!"

Vi åkte en sväng till Slottsskogen och började med att ha picknick i Azaleadalen. Grekisk sallad, grissini, ölkorv och Blue Kongo-chips. Molly åt och åt. Sedan sprang hon lite och åt några tuggor varje gång hon kom tillbaka. Två stora portioner fick hon i sig. Sedan kom hon på att det var lördag, vilken tur att jag hade packat ned lite godis till henne!

Vi gick förbi pingvinerna, som fick mat precis då. Molly var väldigt fascinerad av de stora, simmande och illaluktande fåglarna.

Sedan stretade vi oss upp till Barnens Zoo för att klappa lite djur men Molly tyckte att getterna var väldigt läskiga och vågade bara klappa om Lisa var med och hjälpte till.

Dagens höjdpunkt, enligt Molly, var besöket på Plikta. Många saker hon skulle visa Lisa, som glatt testade det mesta ihop med Molly.

Bland annat de här musikstudsarna. Hör ljudskillnaden när Molly studsar själv, jämfört med när de studsar ihop. Vi passade på att fika lite i gröngräset vid Plikta, så mysigt!

På vägen tillbaka till bilen, hälsade vi på de här krabaterna, Slottsskogens sälar! De är så söta! Nu är vi hemma och ska strax krypa till kojs hela gänget. Om jag var trött i förmiddags, så är det inget mot vad jag är nu!

3 kommentarer:

 1. Ser supermysigt ut. Nu är vädret äntligen på topp och man får passa på att göra soliga saker så ofta man kan. Kram

  SvaraRadera
 2. Luktar pingviner illa? :-) Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken helt underbar dag :-)
  Även om man är trött ger en sån här dag massor av energi... vad är blå kongo chips...? Jag vet att det finns blå kongo potatis,,, men inte chips...

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...