Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 12 juni 2012

Skolavslutning med olycksfall...

Efter skönsång i kyrkan, fika på gräsmattan och blomsterutdelning till all personal, så åkte vi och handlade. Det var väldigt tomt i kyl och skafferi, mycket behövdes fyllas på. Sedan var tanken att vi skulle äta lunch på någon trevlig restaurang men barnen ville till Liseberg istället och så blev det.

Molly bad så snällt om en ansiktsmålning och det fick hon. En kanin blev hon den här gången. Tyvärr blev lyckan väldigt kortvarig, eftersom hon strax efter, av någon anledning, ställer sig upp i vagnen och drar i backen med huvudet före! En rejäl bula i pannan och skrapad haka blev följden. Jag ringde 1177 och fick rådet att ha koll på henne några timmar, så hon inte visade tecken på hjärnskakning. Hon har klagat lite på ont i huvudet men har busat och åkt karuseller, så det är nog ingen fara med henne!

Vi blev ju kvar längre tid än beräknat på Liseberg, så det blev middag på järnvägsrestaurangen. T om Labbe kom dit fast det var på håret. Mitt batteri till mobilen tog nämligen slut, så jag fick låna en telefon för att få tag på honom. Tur att han har ett så enkelt nummer, jag är annars hopplös på art komma ihåg telefonnummer.

Nu sover hela gänget här hemma, i morgon är det dags att hämta upp datorn från reparatören och få gjort lite nytta på jobbet...
Published with Blogger-droid v2.0.4

4 kommentarer:

 1. Vilken perfekt skolavslutningsdag :-)
  Ja förutom att Molly slog sig då....
  Kan tänka mig att det blir många Lisebergsbesök per säsong när man bor i Göteborg. För oss när barnen var små var det liksom en lyckodag att åka dit & det gjorde man kanske 1 max 2ggr per säsong :-)

  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj, aj, näe, vilken otur Molly hade :( hoppas hon mår fint nu ♥

  Låter som en härlig skolavslutning ;) mys i allra högsta grad.

  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig dag! Ja, förutom ramlandet då. Stackars liten... :-(( Hoppas hon mår bra fortfarande!

  Kram M

  SvaraRadera
 4. Tur att det verkade gå bra. Vad sägs om en träff efter midsommar? Vi har lite späckat schema fram till dess men sen så... :) Kram Jenny

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...