Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 28 augusti 2011

Återhämtning och självplågare X2


Eftersom gårdagen bjöd på aktiviteter som inte var helt snälla mot min kropp, så har dagen ägnats åt mys och återhämtning. Jag har betalat lite räkningar och lagt in ICA-beställningen och tvättat några maskiner som det mest ansträngande.


Även pappa var rätt mör i morses när de åkte hem. En veckas semester hade inte suttit helt fel nu.


Både Theo och Molly har varit väldigt upp och ned i humöret i dag, gråten har legat på lur hela tiden. De saknar sin Lisa jättemycket.


Lisa verkar ha det bra. Hon har skruvat möbler, handlat värktabletter och fått en spik i foten. Dessutom verkar kurskamraten som hon delar lägenheten med vara väldigt huslig av sig. I dag lagade han Flygande Jacob som han bjöd på!


Här blev det skaldjur! Både Molly och Theo har ju kommit på att det är väldans gott och Molly försöker tom skala. Dvs hon biter rakt igenon skal och allt och pillar ut köttet!


Hon var väldigt uppåt vid matbordet och skrattade och pratade. Men helt plötlsligt börjar hon gråta och säger att hon har ont på benet. Men oj, har du slagit dig? Nä, jag nyper där...


5 kommentarer:

 1. Skönt att Lisa börjar komma i ordning, ja utöver spiken i foten :(
  Det låter inte helt fel med en matlagande roomie, heller.
  Molly kanske har fått kläm på skaldjur på fler sätt en ett , nyp, nyp, hihi.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det gör nog ont i lilla hjärtat när älsklings-Lisa är borta. Då känns det nog lättare att bli tröstad över något som är mer "verkligt".

  Det kommer gå bra!

  SvaraRadera
 3. Cissa! Jag behöver lite experthjälp av dig men hittar inte din mailadress... Vill du vara vänlig och maila mig - mallatarot@live.se

  SvaraRadera
 4. Hoppas det blir bra för henne! =)

  SvaraRadera
 5. Milla: Lisa kommer mer och mer i ordning men hon lyckades med konststycket att tappa sin stora garderob på den andra foten!! Men som jag sa, då blir det ju jämvikt på haltandet... ;-)
  Ja, Molly gillar ju att nypas, sen kallar hon kräftorna för drakar också.

  Kirin: Ja, det är mycket tårar just nu. Gråten kan starta precis när som helst... :-(

  Mallan: Jag har mailat dig nu.

  Mitt i livet: Hon verkar trivas alldeles utmärkt, än så länge!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...