Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 25 juli 2011

I morgon bär det av till High Chaparall!

Vi är hemma i Landvetter igen efter vår härliga vecka i Bovall. I fredags hände det ju lite mycket otäcka grejer i vårt vackra grannland och tankarna har befunnit sig hos de drabbade och jag har helt enkelt inte kännt för att skriva några inlägg alls. Men nu kommer en liten uppdatering i alla fall.

Fredagen innebar ju också mulet och regn, så vi såsade mest omkring hemma innan vi tog oss i kragen och åkte till Havets Hus i Lysekil. Och när vi väl kom dit, klarnade det upp och solen tittade fram!

Det klappades på krabbor och sjöstjärnor, fast Theo vågade inte riktigt men nästan, nästan. Vi såg också modellen av sillkungen som flöt iland i Bovall. Det är en mycket underlig och stor fisk.

Efter Havets Hus åkte vi för att titta på en otroligt söt liten valp. Det kanske blir en ny liten vovve i Bovall så småningom. Det skulle ju vi tycka var toppen eftersom vi är allergiska och inte kan ha hund själva men att låna hund någon vecka eller två, då och då, fungerar ganska bra. Men då måste man ju ha en hund att låna så klart.

Sedan var vi ganska hungriga och tyckte att det var bäst att hitta någon trevlig restaurang med god mat. Det blev Harrys. Riktigt härligt att sitta på deras uteservering och se raggarbilarna cruisa förbi. Lite nostalgivarning från tonåren i Mariestad. Raggarrunda förbi Kotorget och dunka plåt... Barnen stortrivdes också. Goda hamburgare som slank ned riktigt snabbt. Sedan strosade de runt och hamnade hos vakterna, där de diskuterade och berättade allt om sin familj... Dessutom fick de varsin fin nalle!

På lördag förmiddag packade vi och begav oss hemmåt. Vi stannade till i Uddevalla och hälsade på Carmen, Fredrik och Emma och hade en väldigt trevlig stund där i det strålande solskenet på deras altan.

Man kände inte riktigt för att hoppa in i bilen igen men tillslut var vi ändå tvugna. Ju närmre Göteborg vi kom, desto svartare blev himlen och tillslut var det någon som vred på kranen och regnet öste ned.

Resten av helgen tog vi det så lugnt vi kunde, handlade och tvättade lite bara. Och i dag har jag jobbat undan lite grand för i morgon ska Theo, Ludvig, Sissi och jag gå upp vråltidigt och bege oss till High Chaparall!

2 kommentarer:

 1. Iiih Ha!
  Pang, pang då det är som bäst. Det lär de nog gilla. Ha en härlig dag där och kör försiktigt.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, det tror jag också!

  Tackar! Vi tar det lilla lugna på vägarna, trots att vi tar muskelmaskinen Audi dit ned. Bättre sent än aldrig är mitt motto.

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...