Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 31 maj 2011

Jag är sjuk.

Mådde skräp i dag på jobbet och nu är det riktigt botten. Ont i, ja, i princip allt som kan göra ont, febrig, yr... Blir nog horisontalläge i morgon. Jag måste ju bli frisk tills på torsdag, då blir det ju Me & I-party här hemma igen!

Det lutar åt att det ändå är astma som Molly har. Hon reagerade ju väldigt positivt när hon fick andas in ventolinet sist. Vi har fått mediciner utskrivna men ska avvakta med dem till efter röntgen och svett-testet den 16/6. Jag hoppas faktiskt på att det ska vara astma. Visst är det en tuff sjukdom, Ludvig hade ju det som liten, så jag vet hur jobbigt det är men chanserna för att det ska växa bort är ganska stora och med dagens mediciner kan man ju fungera nästan normalt. Och med tanke på alternativen, svett-testet är ju för att undersöka om hon har Cystisk Fibros...

Nu har jag varit helt otroligt duktig och fått isäng småtrollen helt på egen hand, trots att jag är sjuk. Labbe jobbar, Lisa är på Hikari Kai och Linnea och Ludvig är hos sin pappa. Jag ska nog sätta på Sagan Om Ringen och somna gott i soffan...

Och en sak till...

Filuren bråkar massor med mig just nu. Dels har jag jättesvårt att komma in på vissd bloggar och när jag väl kommer in så kan jag inte alltid kommentera, inte ens på min egen blogg! Är det bara mig den bråkar med, eller har någon annan råkat ut för detta?

Ludvigs (lite försenade) födelsedagspresent till Molly, som han har gjort i syslöjden!
Published with Blogger-droid v1.6.9

5 kommentarer:

 1. Blogger bråkar med alla!! Hoppas också att det är astma för det kan ju som sagt var växa bort och medicinerna funkar jättebra för de flesta. Min äldste hade astma när han var liten och när han fyllde 13 år var han av med det! Håller tummarna för er!
  Vilken fin figur Ludvig gjort tilll Molly! Vad duktig han är!
  Sov gott och krya på dej!

  SvaraRadera
 2. Krya på dig! Det är ju viktigt att bli frisk nu inför långhelgen. Då vill man inte vara sjuk ju :)

  SvaraRadera
 3. Så fin present!
  Hoppas du får vila nu så du kommer på fötter, trist med förkylning, tycker jag :)
  Håller tummarna!

  SvaraRadera
 4. Blogger är dryg mot många nu. Byt ut Explorer mot Firefox och se om det funkar bättre. Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...