Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 12 september 2010

Theo sover borta!

Theo har tjatat länge om att han ska få åka till kusin Adam i Lidköping och sova över där. Och nu var det äntligen dags. Direkt efter skolan åkte vi till verkstan så han fick säga hejdå till Labbe, annars hade inte Labbe klarat av den helgen. Sen bar det iväg upp längs E20. 

Vi åkte först hem till mamma och pappa, för jag och Molly skulle sova där, natten mellan fredag och lördag, i fall om att... Sen var mamma själv den här helgen, för pappa och Erik var ute med båten på deras vanliga höstresa. Lelle brukar ju följa med också men han var tyvärr sjuk, så de andra fick klara sig själva. Vi lastade in våra saker och försökte bädda i ordning lite, samtidigt som Theo står och hoppar av otålighet, han vill till Adam NU!!

Efter rekordsnabba 5 minuter så är vi på väg bort till Erika, Peter och Adam. Theo och Adam börja röja direkt, så fort Theo kommer innanför dörren. Full speed, det är bara av och på knappar som gäller när de här gossarna träffas! Molly tycker att det är jättehäftigt och lär sig massor...På kvällen blir vi bjudna på grillat, toppengott och det blir ganska sent innan vi kommer därifrån. Adam och Theo har bestämt att de ska sova tillsammans i Adams juniorsäng=trångt! Nattningen går jättebra och de slocknar ganska direkt, båda två. Men på natten får Erika och Peter två mörkrädda troll i sängen...

Dagen därpå åker Molly, Lisa och jag hem. Och när vi kom hem så hade Labbe plockat ut badkaret och installerat duschväggarna!! Så skönt!

Theo och Adam cyklar runt till massa olika lekplatser som finns nära deras hus. Naturligtvis är Erika med också, även om de aldrig behöver passera över några gator så kan det hända saker och det går inte alltid att lita på två nyfikna femåriga killar...

På eftermiddagen följer mamma  med Erika och pojkarna på Vänermuséet. Det var något som Theo tyckte var superkul. Massvis med spännande saker att titta på och undersöka.

Natten mellan lördag och söndag var lite lugnare sovmässigt för killarna sov i den stora gästsängen, där de fick plats ordentligt. Men vid nattningen blev det lite ledsamt och oroligt. Theo längtade hem! Han fick ringa hem men då var jag inne hos Molly och nattade henne precis men han fick prata med de andra under löfte att jag skulle ringa så fort Molly sov. Och när hon väl hade somnat så hade Theo gjort det också! :D

Söndagen fylldes med lekplatser och annat kul och på kvällen var det cirkus. Mamma och pappa följde med killarna då. Pappa hade kommit hem från sjön och ville så gärna följa med och mamma orkar ju inte riktigt med tanke på hennes onda fot.
Blinkande, snurrande leksaker är ett måste när man är på cirkus. Theo längtade nog en del efter Molly för han var väldigt noga med att hon också skulle få en leksak.

Häftigt, eller hur!

Adam har slocknat! Det kräver sin man att ha kusinen på besök med alla aktiviteter det innebär...

En "liten" sockerkick" kan vara bra för att komma igång igen.

Mamma och Theo

Theo, pappa och Adam

Efter cirkusen så kom jag och hämtade Theo. Då var det en trött men överlycklig pojke som jag fick med mig hem till en väntande pappa och syskon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...