Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 2 augusti 2010

Molly har gått igen!

Nu är vi i Bovall. Barnen har lagt sig och jag försöker blogga via min X10 mini med touch-skärm. Är inte helt kompis med den än... Men jag fick ju inte ta med datorn för Lisa, trots att hon har 2 (!) laptops själv + vår stationära hemma. "Måste ha din när jag ska skriva försäljningsjournalerna." Hmm... Så jag får tragla på.

Vet ni hur dumt det är att raderings"knappen" sitter precis under pqrs... Slår aldrig fel, raderar alltid det jag har skrivit så fort jag måste använda nån av de bokstäverna...

Labbe, Theo och Reine åkte ut en sväng med båten när vi kom fram. En tripp till Hunnebo och tillbaka blev det. Ludvig var inne hos grannen och spelade, fast solen sken! Jag och Molly lekte i trädgården med Marianne och Bessington. Åt glass, gjorde vi också. Fast Molly envisades med att hålla i glassen och gnaga på pinnen av nån outgrundlig anledning... :-S

När sjöfolket kom hem, blev Molly så lycklig, så hon ställde sig upp och GICK mot sin pappa! På gräset!!

Sen var det middagsdags. Theo fick föja med Reine för att ta upp potatis ur landet. När Reine vänt upp jorden säger han "titta här, Theo, har du sett?" "Åh, stora ägg", säger Theo... Men sen var det väldigt gott att äta potatisen man hade tagit upp själt, två stora slank ned med massa smör och några köttbullar och korvar!

Molly åt som vanligt med god aptit men vi har hittat nåt nytt som vi kan lägga till på den korta lista med mat hon inte gillar. Sill! Det räkte att lukta på det, sen ville hon absolut inte smaka!

1 kommentar:

  1. Duktiga lilla Molly! Nästa gång Arvid kommer och hälsar på så får han passa sig ;)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...