Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 18 januari 2010

... och Molly fick skor.




Molly fick sina första promenadskor av farmor. Jättebra tyckte Molly och stoppade dem i munnen!

Stålmannen räddar prinsessan Molly!



Nyklippt Stålman!




Marianne, Molly, Theo och jag åkte till Allum för Theo behövde klippa sig. Då måste man ha på sig Stålmannen dräkt ;-)

Hummer!


Godaste som finns: nykokt hummer a'la Reine.

Nyårsförberedelser.




Theo gör vitlökssnittar som han sen garnerar med morfarns gravade lax.

Nyårsafton

Nyårsafton började som sagt i Lidköping. Sen packade vi in oss i bilen och åkte hem. På vägen hem påminner Theo oss om att vi lovat honom att vi ska ha partyhattar på nyårsafton, så vi får stanna på ICA i Lerum. Massor med folk! Tom kö till självskanningen!! Men tillslut kom vi hem och kunde börja förbereda maten. Vi gjorde bacondadlar, smördegspizza och crostini med tapenade till förrätt och dajm/aftereight glass till efterrätt. Huvudrätten hade Marianne och Reine med sig: hummer!!! Många, stora, röda, nykokta hummrar! Åh, det vattnas i munnen ;-)
Labbe hade jouren med massa jobb så vi åt förrätten först utan honom. Vi hann även titta på Grevinnan och Betjänten. Detta var nåt nytt för Theo och han tjöt av skratt :-D Sen kom äntligen Labbe hem och vi kunde äta hummern och efterrätten. Nu blev Molly jättetrött och jag fick natta henne. Ganska snart därefter var det dags för 12-slaget och alkoholfri champagne och då vaknar Molly. Alla var med och firade in nyåret!

Hos morfar på kalas!


Den 30/12 fyller barnens morfar och min morfar år. Denna gången var det kalas i Lidköping. Det bjöds på smörgåstårta och chokladmoussetårta. Smaskens! Morfäderna fick varsit inramat foto av våra barn och Frida. Sen sov vi över där för det var glashalt på vägarna på kvällen.
På morgonen var mamma och pappa barnvakt så åkte jag och Lisa till Hjertbergs och handlade inför nyårsafton. Smidigt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...